top of page
Menu

Gamen is helemaal hot. Daarom combineren wij gamen met een sociaal actief uitje.

Bij Meta3D.be vind je de leukste ideeën voor je origineelste kinderfeestjes Leuven is vlak naast Herent dus lekker dicht bij. Kom en ontdek samen met je vrienden en vriendinnetjes hoe leuk een virtual reality feestje kan zijn.

Met een VR-bril ontdek je al spelenderwijs de nieuwste technologie en je zit niet vast aan kabels. Je loopt vrij rond op een speelveld (6m x 12m).

Onze VR Hero's zullen voor u en uw kinderen klaar staan met de nodige uitleg en begeleiding en erop toezien dat iedereen een leuke tijd heeft.

Bij Meta3D hebben we voldoende  variatie aan games en ervaringen. Voor iedereen is er dus wel wat leuks te doen. Ontdek bijvoorbeeld Cook out VR waarin je samen gerechten klaarmaakt voor je hongerige gasten in een sprookjesachtige omgeving of laat zien wie het beste overweg kan met katapult in Angry birds VR. Laat de jarige de show stelen met één van onze kinderfeestjes leuven bij Meta3D.

Het free roam spel Cops vs Robbers is ook uitermate geschikt voor kinderen.

Meta3D heeft speciaal voor dit game een aantal levels laten ontwikkelen die alleen bij ons te spelen zijn. Je kan het met tot 10 spelers tegelijk spelen. De bedoeling van het spel is om de kluis te kraken. Kraak jij de kluis of wordt je bij de kraag gevat? Speel je de politieagent of ben je toch liever het boefje?

Heb je een sportieve bende onder je hoede, dan geeft ons nieuwste AR Hado Sport een geweldige ervaring.

Hou jullie dus klaar om samen met je vriendjes er een geweldig vr kinderparty van te maken waar nog lang over nagepraat zal worden!