Gamen is helemaal hot. Daarom combineren wij gamen met een sociaal actief uitje.

Bij Meta3D.be vind je de leukste ideeën voor je origineelste kinderfeestjes.

Kom en ontdek samen met je vrienden en vriendinnetjes hoe leuk een virtual reality feestje kan zijn.

Met een VR-bril ontdek je al spelenderwijs de nieuwste technologie en je zit niet vast aan kabels. Je loopt vrij rond op een speelveld (6m x 12m).

Onze VR Hero's zullen voor u en uw kinderen klaar staan met de nodige uitleg en begeleiding en erop toezien dat iedereen een leuke tijd heeft. Bij Meta3D hebben we voldoende  variatie aan games en ervaringen. Voor iedereen is er dus wel wat leuks te doen. Ontdek bijvoorbeeld Cook out waarin je samen gerechten klaarmaakt voor je hongerige gasten in een sprookjesachtige omgeving of laat zien wie het beste overweg kan met katapult in Angry birds. Laat de jarige de show stelen met één van onze kinderfeestjes bij Meta3D.

Het free roam spel Cops vs Robbers is ook uitermate geschikt voor kinderen.

Meta3D heeft speciaal voor dit game een aantal levels laten ontwikkelen die alleen bij ons te spelen zijn. Je kan het met tot 8 spelers tegelijk spelen. De bedoeling van het spel is om de kluis te kraken. Kraak jij de kluis of wordt je bij de kraag gevat? Speel je de politieagent of ben je toch liever het boefje?

Heb je een sportieve bende onder je hoede, dan geeft ons nieuwste AR Hado vSport een geweldige ervaring.

Hou jullie dus klaar om samen met je vriendjes er een geweldig kinderparty van te maken waar nog lang over nagepraat zal worden!

Vip-meta3d.JPG

Meta3d VR Club

Samen met jou geven we je kinderfeestje in een wereld van de Metaverse die je zal verbazen, betoveren en vooral dingen laten zien die je voordien niet voor mogelijk had gehouden.

Onze VR-medewerkers noemen wij niet voor niets VR-hero's! zij zijn natuurlijk zelf helemaal bezeten van Virtual Reality en vinden niets leuker om dat te mogen laten zien. De Metaverse en daarmee Virtual Reality groeit zo snel dat er wekelijks nieuwe VR-experiences ontwikkeld worden, de kans is dan ook groot dat zij tijdens jou VR-party je een VR-special laten beleven. Wat dat dan precies inhoudt? Haha nou... bijvoorbeeld dit:

Wat dacht je er van om eens het ISS Spacestation te bezoeken? Niet alleen om te kijken maar je mag aan alle knopjes zitten, de astronauten helpen met hun dagelijkse werkzaamheden, naar de observatiekoepel om de aarde te zien zoals een echte astronaut en natuurlijk om de robotarm te bedienen en de Space-X shuttel van Elon Musk te koppelen aan het Spacestation.

Onze VIRTUAL REALITY KIDS PARTY's duren niet voor niets 2 uur! Die tijd zullen we nodige hebben om jullie ook helemaal zot te krijgen van VR! HA!

Virtual Reality  met META3D in een uniek decor van de oude melkfabriek van Veltem.

Wij maken een op maat gemaakte beleving voor jouw Kinderfeest of andere groepsactiviteit. Combinatie mogelijk met catering i.s.m. Bar Vital en onze verschillende cateringpartners, waardoor we een breed gamma aan eten kunnen aanbieden in alle prijsklassen.

Er is een grote gratis parking, kort bij het trein- en busstation en vlotte bereikbaarheid met wagen via autosnelweg E40 afrit Winksele.

Vraag uw vrijblijvende prijsofferte aan of kies meteen voor online reserveren.

Virtual Reality spel voor een kei gaaf kinderfeestje.

Alle Virtual reality games 

 beste solo VR games

CoOp en Multiplayer Games

VR Teambuilding

Boek uw Virtual Reality Kinderfeestje eenvoudig online

Samen met jou gaan we er helemaal voor zorgen dat dit een Geweldige VR-party wordt.

Ouders zijn ook welkom, sterker nog er dient minimaal 1 ouder / volwassen persoon aanwezig te zijn. Er mogen natuurlijk meerdere mee komen.

PRO-TIP!!
Het is ook erg leuk om naar te kijken of foto's en filmpjes te maken van je Super Virtual reality party.

 

Totale duur 2 uur *
 

  • Intro VR The Plank.

  • 30 min. “Free roam” VR experience Cops en Robbers in groep.

  • 30 min Multyplayer, Co-Op en andere special VR experiences.

  • Van 8 – 16 jaar.

  • minimum 6 personen.

  • €25 p.p.

 

* De totale duur van deze VIRTUAL REALITY KIDS PARTY zal 2 uur bedragen, waarvan de kinderen maximaal een uur totaal in VR zullen zijn.

Er zijn pauzes ingelast omdat de Metaverse Virtuele wereld voor de meeste kinderen best wel een indrukwekkende ervaring kan zijn.


Deze VR KIDS PARTY is alleen online te reserveren op vaste tijden en dagen.
Woensdag van 12u tot 17u en in het weekend ZA & Zo om 10u

Speciaal voor onze kinderfeestjes hebben wij voor jou de volgende VR-games geselecteerd
1/2