top of page
Menu

woensdag t/m  zondag

10:00 tot 23:00

#Openingsuren

VACATURE VR-GAME OPERATOR / HOST

VR Café - Meta3D

Als VR-game operator ben je het aanspreekpunt voor de klanten van het VR-Café Meta3D. Jij ontvangt en begeleidt de groepen die bij ons komen voor een toffe virtual reality ervaring. In de praktijk betekent dit dat je zorgt voor een warme ontvangst waarbij je uitleg geeft over de VR-games en ervaringen, eventueel een drankje verzorgt en vooral het enthousiasme van de VR-spelers extra aanwakkert. Het is belangrijk dat je goed aanvoelt wat de klant wilt en waar hun behoefte ligt. Zijn ze al ervaren met VR of is alles compleet nieuw. Je neemt ze mee naar de virtuele wereld en zorgt voor verwondering!

Team en locatie

Het VR-Café  is een startend bedrijf met, vooralsnog, een klein kernteam. We openden onze deuren in de oude melkfabriek Vitalac in Herent. Een bedrijf zonder sterke hiërarchie en met veel werkplezier. Wij werken graag samen en staan open voor jouw ideeën over de operationele zaken. Plezier en lol binnen het team zijn voor ons erg belangrijk, want wanneer dat goed zit, straalt dit af op onze klanten en delen zij mee in de bevlogenheid van jou en je collega’s in de wonderlijke wereld van VR. Het VR-Café beslaat 350 m2 aan VR-games die je met én tegen elkaar speelt in een virtuele wereld. Wij bieden voor ieder wat wils. Dus voor jong en oud, ervaren VR-gamers en beginners, zakelijk of privé.

Wat wij bieden

  • Werken met de nieuwste en tofste VR-technologie.

  • Flexibele uren en divers werk.

  • Een tof en gezellig team.

  • Gratis VR-headset voor eigen gebruik (wanneer beschikbaar).

  • Veel doorgroeimogelijkheden.

  • Salaris: Flexi job tarief.

Wat wij vragen

  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

  • Ervaring is geen vereiste, nieuwsgierigheid wel!

  • Minimaal 8 uur per week beschikbaar.

  • Kwaliteiten: Zelfstandig /proactief / vlotte babbel.

Over het VR-Café

VR-Café is een partnership tussen Meta3D en Headshots.be. Meta3D is het Virtual Reality dienstenplatform voor alles wat met VR-technologie te maken heeft. Van consultancy, advieswerk tot VR-hardware verhuur en ontzorging. Samen zorgen wij, met Headshots.be voor dé ultieme VR-ervaring.

Over Meta3D
Wij zijn hét Extended Virtual Reality Experience Centre. Van Consultancy, advieswerk en game-distributie tot VR hardware verhuur en ontzorging van VR entertainment. Met ons groot netwerk aan VR specialisten, developers en begeleiders kunnen we iedereen op weg helpen. Als één van de eersten in Belgie zijn we onze eigen Meta3D scanner aan het bouwen die jou geheel kan digitaliseren om zo een digitale avatar te maken waarmee je in een later stadium de metaverse mee kan betreden. Verder verzorgen we ook virtuele rondleidingen van bedrijven, immo, evenementen,.... Na de Coronacrisis hebben hebben we een frisse start met een enorme bak aan know-how, waardoor Meta3D weer erg snel aan het groeien is!  Natuurlijk ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature!

Klik hieronder op de knop en vertel ons (via email) middels een CV en een goed verhaal waarom jij een perfecte aanwinst zou zijn voor ons VR-Heroteam en dan hopen wij je snel te zien! bij onze eerste online kennismaking . Deze zal namelijk volledig in VR zijn, maar daarover later meer ...

Flexi job
​VACATURE VR-GAME OPERATOR 

Je bent op zoek naar een leuke  werkplek?
Van harte welkom. :)

Hado Informatie menu

Tildonksesteenweg 20

3020 HERENT

0490/444/895
Info@Meta3D.be

Hoofdkantoor

Event Locatie & Hado Arena

Pastorijstraat 5

3020 Veltem Beisem ( Vlak bij Leuven)

016/ 79 30 59

bottom of page