top of page
Menu

VACATURE VR-ENTERTAINMENTBEGELEIDER​

Als VR Host ben jij hét gezicht van ons virtual reality bedrijf. Met jouw enthousiasme en kennis zorg je ervoor dat onze klanten een onvergetelijke Virtual Reality experience kunnen beleven.

Onze klanten zijn zowel volwassenen als kinderen, die vaak voor het eerst kennis maken met VR. De reactie van de meeste mensen; ‘WOW, wat is dit VET!’. Als VR Host maak je mensen dus al heel snel blij. “Wow” is iets wat je vaak gaat horen, omdat je vaak zowel volwassenen als kinderen voor het eerst kennis laat maken met VR!

Ervaring met VR is niet vereist, een open en leergierige houding wel! Binnen no-time helpen wij je op weg om een VR Expert te worden. Een mooie bijkomstigheid van deze baan; buiten werktijd mag je VR-gamen zoveel je wilt! We willen ten slotte dat je op de hoogte bent van de games die beschikbaar zijn.

Team
Je komt terecht in een klein, enthousiast, en ondernemend VR-team dat mensen goed kan enthousiasmeren en vermaken – de verwachting is dat we snel zullen uitbreiden! We kunnen je álles vertellen over VR, en hoe mensen dit ervaren. We helpen je dus binnen no-time op weg om een echte VR expert te worden! En mocht je interesse hebben, dan leren we je ook met liefde wat bij over ondernemerschap. Dit betekent dat je veel ruimte krijgt om je eigen ding te doen en mee te denken. Daarnaast kan je bij ons flexibel met je werktijden omgaan, de perfecte bijbaan dus!

Heb je andere skills of ambities waar wij elkaar in kunnen versterken? Top! Want naast je werkzaamheden krijg je van ons alle ruimte om zelf met goede ideeën te komen en mogelijk zelf ook uit te voeren, zodat Meta3D sterker en nog leuker wordt.

 

Locatie & verwachtingen.
Het hoofdkantoor en VR-Café locatie is in de oude melkfabriek Vitalac. De VR-bedrijfsuitjes en evenementen zullen over het algemeen daar plaatsvinden dus een rijbewijs is geen noodzaak, maar wel handig.  Alle boekingen vinden op elke dag van de week plaats, behalve maandag en dinsdag. Flexibiliteit is daarom een pro.

Eigenlijk hebben we slechts twee harde eisen: je moet de VR spellen vanbinnen en vanbuiten goed kennen. Ofwel: zelf lekker veel ‘oefenen’ met VR! Daarnaast moet je jouw enthousiasme over het VR product goed over kunnen brengen naar de gasten: je staat sterk in je schoenen en je bent goed in de omgang – dankzij jou heeft de VR experience nét dat kleine extraatje!

 

Wat wij bieden
– Werken met de tofste Virtual reality technologie.
– Een flexibele bijbaan bij een hele gave startup.
– Spannende en onontdekte markt.
– Flexibele uren: je geeft zelf aan wanneer je beschikbaar bent.
– Gratis VR-headset voor eigen gebruik (wanneer beschikbaar).
– Groeien wij, dan groei jij mee!
– Salaris: Flexi Job Tarief.

 

Wat wij vragen
– Er is geen minimale opleiding vereist.
– Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal.
– Je bent een teamspeler.
– Minimaal 3 uur per week inzetbaar op flexibele oproepbasis.
– Enthousiast / Proactief / Leergierig / Sociaal & creatief.

Over Meta3D
Wij zijn hét Extended Virtual Reality Experience Centre. Van Consultancy, advieswerk en game-distributie tot VR-hardware verhuur en ontzorging van Virtual reality entertainment. Met ons grote netwerk aan VR-specialisten, developers en begeleiders kunnen we iedereen op weg helpen. Als één van de eersten in België zijn we onze eigen Meta3D scanner aan het bouwen die van jou een digitale avatar kan maken waarmee je in een later stadium de metaverse kan betreden. Natuurlijk ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature!

Klik hieronder op de knop en vertel ons (via email) middels een CV en een goed verhaal waarom jij een perfecte aanwinst zou zijn voor ons Hero-team en dan hopen wij je snel te zien bij onze eerste kennismaking , deze zal namelijk volledig in VR zijn maar daarover later meer ...

Flexi job
VR ENTERTAINMENT BEGELEIDER​ 

Je bent op zoek naar een leuke  werkplek?
Van harte welkom. :)

Hado Informatie menu

Tildonksesteenweg 20

3020 HERENT

0490/444/895
Info@Meta3D.be

Hoofdkantoor

Event Locatie & Hado Arena

Pastorijstraat 5

3020 Veltem Beisem ( Vlak bij Leuven)

016/ 79 30 59

bottom of page