top of page
Menu

VACATURE VR-Café LOCATIEMANAGER

VR-Café - Meta3D

Als VR-locatiemanager ben je verantwoordelijk voor de complete customer journey van de klanten van het VR-Café. Vanaf het moment dat ze boeken tot het moment dat ze met een grote lach op het gezicht weer vertrekken. Je optimaliseert het boekingssysteem en zorgt voor vriendelijke en professionele communicatie via de mail en telefoon. Je snapt en begrijpt (na een flinke training) hoe de techniek en de VR-spellen werken en kan dit duidelijk uitleggen aan onze bezoekers en VR-game operators. Daarnaast ben je achter de schermen bezig met inkoop, roosters en boekingen die maatwerk vragen. Deze functie is beschikbaar voor 1 fte of een verdeelde functie voor 0,4 tot 0,6 fte

Team
Je komt terecht in een klein, enthousiast, en ondernemend VR-team dat mensen goed kan enthousiasmeren en vermaken – de verwachting is dat we snel zullen uitbreiden! We kunnen je álles vertellen over VR, en hoe mensen dit ervaren. We helpen je dus binnen no-time op weg om een echte VR expert te worden! En mocht je interesse hebben, dan leren we je ook met liefde wat bij over ondernemerschap. Dit betekent dat je veel ruimte krijgt om je eigen ding te doen en mee te denken. Heb je andere skills of ambities waar wij elkaar in kunnen versterken? Top! Want naast je werkzaamheden krijg je van ons alle ruimte om zelf met goede ideeën te komen en mogelijk zelf ook uit te voeren, zodat Meta3D sterker en nog leuker wordt.

Locatie & verwachtingen.
Het hoofdkantoor en VR-Café locatie is in de oude melkfabriek Vitalac. Een bedrijf zonder sterke hiërarchie en met veel werkplezier. De virtuele bedrijfsuitjes en evenementen zullen over het algemeen daar plaatsvinden dus een rijbewijs is geen noodzaak, maar wel handig.  Alle VR-boekingen vinden op elke dag van de week plaats, behalve maandag en dinsdag. Flexibiliteit is daarom een pro.

Wij werken graag samen en staan open voor jouw ideeën over de operationele zaken. Plezier en lol binnen het team zijn voor ons erg belangrijk want wanneer dat goed zit, straalt dit af op onze klanten en delen zij mee in de bevlogenheid van jou en je collega’s in de wonderlijke wereld van VR. Het VR-Café beslaat 350 m2 aan games die met en tegen elkaar speelt in een virtuele wereld. Wij bieden voor ieder wat wils. Dus voor jong en oud, ervaren VR gamers en beginners, zakelijk of privé.

 Wat wij bieden

  • Werken met de nieuwste en tofste VR technologie.

  • Flexibele uren en divers werk.

  • Een tof en gezellig team.

  • VR headset voor eigen gebruik (wanneer beschikbaar).

  • Veel doorgroei mogelijkheden.

Wat wij vragen

  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

  • Minimaal 24 uur per week beschikbaar.

  • Zelfstandigheid / probleemoplossend / proactief / vlotte babbel en organiserend vermogen.

Over VR-Café

VR Café is een partnership tussen Meta3D en Headshots.be. Meta3D is het Virtual Reality dienstenplatform voor alles wat met VR-technologie te maken heeft. Van consultancy, advieswerk tot VR-hardware verhuur en ontzorging. Samen zorgen wij, met Headshots.be voor dé ultieme VR-ervaring.

Over Meta3D
Wij zijn hét Extended Virtual Reality Experience Centre. Van Consultancy, advieswerk tot VR hardware verhuur en ontzorging van VR entertainment. Met ons grote netwerk aan VR specialisten, developers en begeleiders kunnen we iedereen op weg helpen. Als één van de eersten in Belgie zijn we onze eigen Meta3D scanner aan het bouwen die jou geheel kan digitaliseren om zo een digitale avatar te maken waarmee je in een later stadium de metaverse kan betreden. Bovendien verzorgen we virtuele tours voor bedrijven, immo, evenementen,... Na de Coronacrisis hebben hebben we een frisse start met een enorme bak aan know-how, waardoor Meta3D weer erg snel aan het groeien is!  Natuurlijk ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature!

Klik hieronder op de knop en vertel ons (via email) middels een CV en een goed verhaal waarom jij een perfecte aanwinst zou zijn voor ons Hero-team en dan hopen wij je snel te zien bij onze eerste online kennismaking , deze zal namelijk volledig in VR zijn maar daar over later meer ...

VACATURE VR-Café LOCATIEMANAGER

Je bent op zoek naar een leuke  werkplek?
Van harte welkom. :)

Hado Informatie menu

Tildonksesteenweg 20

3020 HERENT

0490/444/895
Info@Meta3D.be

Hoofdkantoor

Event Locatie & Hado Arena

Pastorijstraat 5

3020 Veltem Beisem ( Vlak bij Leuven)

016/ 79 30 59

bottom of page