top of page
Menu

Uniek en origineel bedrijfsfeest op onze event-locatie

Organiseert u een een personeelsfeest vanwege een opening, een jubileum, om je personeelsleden te belonen, of wilt u uw partners in de bloemetjes zetten? Allemaal goede redenen om een bedrijfsfeest te organiseren waar nog lang over nagepraat zal worden.


Veel ondernemers organiseren hun bedrijfsfeest elk jaar op ongeveer dezelfde manier. Het kan natuurlijk ook anders.

Kies een origineels bedrijfsuitje. Zorg dat je mensen veel plezier hebben en organiseer samen met ons een knaller van een bedrijfsuitje.

Waarom is teambuilding belangrijk?

Uw medewerkers zijn een grote troef voor uw bedrijf. Zonder deze mensen kan uw bedrijf niet verwezenlijken wat het nu doet.

Daarom is het erg belangrijk om je collega's een goed gevoel te geven zodat de sfeer en de samenwerking op de werkvloer (nog meer) kan verbeteren. Collega's leren elkaar beter kennen, durven al eens uit hun comfortzone treden en leren nieuwe dingen ontdekken. Van CEO tot ... Iedereen is hier op zijn gemak.

Bent u ervan overtuigd hoe belangrijk teambuilding is en bent u bereid om te inversteren in een een goede werksfeer, laat het ons dan zeker weten.

Wij stellen samen met u een knaller van een bedrijfsfeest samen.

Zin om HADO te komen spelen in de buurt van Leuven? Kijk hieronder voor onze scherpe tarieven! 

Maak kennis met HADO tijdens deze sessie waarin verschillende spelvarianten aan bod komen. Of ga verder met trainen en ontwikkel je HADO skills. GET IN THE GAME!

Klaar voor het echte werk? Na jullie HADO training nemen teams het onderling tegenelkaar op in een competitie. Een ware strijd voor de overwinning!

Als ijverige student kan je wel wat lichaamsbeweging gebruiken, zeker als dat kan met onze nieuwe groepsport Hado. Stel je eigen Hado-team samen met medestudenten en leef je volledig sportief uit in onze Hado Arena.

Kom met je vrienden en vriendinnen HADO spelen! Speciaal voor de jongste HADO fans! Voor kinderen in de leeftijd van 7 t/m 15 jaar. Ook perfect voor kinderfeesten!

Budget:
Welk budget per persoon?
Denk aan drankenforfait, catering? 
Goed nieuws is dat 1 maal per jaar de kosten van een personeelsfeest fiscaal aftrekbaar zijn.

Locatie: 
Hoeveel personen zullen aanwezig zijn? Hebt u een teambuilding voor een grote of een kleine groep? Is er huur van een extra zaal nodig? Samen met onze partners kan onze eventlocatie een capaciteit tot 1500 personen aan
Liever op eigen terrein? Wij bieden ook bedrijfsfeesten op locatie aan. Indien u voldoende ruimte hebt (bv grote inkomhal, vergaderzaal of zelfs overdekte parking), dan maken wij van uw bedrijf het hart van het event.

Catering:
Wilt u uw gasten graag wat lekkers aanbieden? Er is geen keuken aanwezig, wij werken samen met professionele catering partners voor een bedrijfsfeest op maat.

Van receptie, broodjes of pizza tot full monty met alles erop en eraan of toch liever gezellig met wat foodtrucks? Het staat u ook vrij om zelf de catering te regelen 
Zoals u merkt, trachten wij ons zo flexibel mogelijk op te stellen zodat het voor iedereen een geslaagde ervaring wordt.

Speech en Presentatie
Voor of na een bedrijfsfeest wordt er al eens graag gespeecht. Maak de bedrijfsvoorstelling niet te saai. Probeer het eens op een andere manier. Neem een leuk filmpje op, maak ludieke foto's, vertel toffe anekdotes,... Onze beamers, microfoons, geluidsinstallatie en schermen staan tot uw beschikking. 

Geef je graag een aandenken mee?
Groepsfoto's en/of actiefoto's die u achteraf digitaal aan uw medewerkers kan schenken? Het is ook leuk om je bedrijfswebsite of de social mediapagina hiermee op te fleuren en te tonen hoe leuk het wel niet is om voor uw onderneming te werken. Laat het ons weten en dan kunnen wij dit voorzien bij uw bedrijfsevent.

Cops vs Robbers.

Het spel werkt net zoals ouderwets lasergamen, maar dan volledig in VR! Je speelt ofwel een dief of een agent in een opwindende schietpartij in een bankkluis. Het is als toeschouwer grappig om te zien hoe de spelers zich door het spel bewegen om virtuele obstakels te nemen of te ontwijken.

Bedrijfsfeest in virtual en augmented reality.

Hado

In team Hado spelen is perfect voor een bedrijfsuitje. Als het ware een trefbal 2.0.

Het is de eerste sport ter wereld die traditioneel sporten combineert met gaming in augmented reality. 
Het is een originele manier van ontspanning, actie, plezier en versterking van uw team.
Het kan door iedereen worden gespeeld. Door zowel jong en oud als door de IT'ers en magazijniers.
Op onze grote schermen is het leuk om dit mee te volgen voor diegenen die even toe zijn aan een rustpauze.

Meer weten over HADO?

Een extra troef is de beschikbaarheid van een grote gratis parking. 
Onze ligging situeert zich op 25 kilometer van Brussel, 8 kilometer van Leuven en 20 kilometer van Mechelen.

We zijn makkelijk te bereiken met openbaar vervoer. We bevinden ons vlakbij de bushalte "Papenstraat" (buslijnen 652, 352 en 358). Het treinstation Veltem-Beisem ligt op ongeveer 6 minuten stappen (spoorlijn Leuven-Brussel) en met de auto makkelijk bereikbaar via autosnelwegafrit Winksele (E314). 

Teamwork met je beste collega's  


Keep talking and nobody explodes.

Stel je voor: je bent alleen in een kamer met een bom. Je collega's de "experts", hebben de handleiding die nodig is om de bom onschadelijk te maken. Maar er is een addertje onder het gras: de experts kunnen de bom niet zien, dus iedereen moet het snel uitpraten! Stel je puzzeloplossende en communicatieve vaardigheden op de proef terwijl jij en je collega's racen om snel bommen onschadelijk te maken voordat de tijd om is! Zijn je collega's stressbestendig genoeg om de bom onschadelijk te maken?


Acron VR

Zowel competitief als coöperatief van aard, "Acron, Attack of the Squirrels" brengt de collega's samen in VR en mobiele apparaten. Terwijl één collega in VR de rol op zich neemt van een grote, oude boom die de enige beschermer is van de gouden eikels, neemt de rest van team het tegen hem op door rebelse eekhoorns te worden die er alles aan doen om de gouden eikels te stelen met behulp van een arsenaal aan unieke vaardigheden.  Hilariteit verzekerd.


Cook out VR.

Deze game speelt zich af in de kokshut van een sprookjesbos. Het is een maf en grillig avontuur. De spelers dagen elkaar uit om samen te werken om de orders van een hongerige cast van betoverende wezens binnen te laten komen. Reken af met vervelende klanten die er absoluut op uit zijn om problemen te maken.
Maak je schorten alvast klaar. Het wordt een chaos en messy. Al een geluk hoef je achteraf niet te poetsen.

Uiteraard hebben we nog andere VR games die in het programma kunnen opgenomgen worden. Ik nodig u uit om onze gamepagina eens te bezoeken. U vindt er informatie over de inhoud van elk VR spel en met hoeveel het kan gespeeld worden. 

Wordt u al warm van ons aanbod, neem dan snel contact met ons op. Wij organiseren met plezier uw teambuilding in onze VR-arcade met een oppervlakte van 350 m2 in de buurt van Leuven of op verplaatsing. In het weekend of tijdens de week, op aanvraag, doen wij onze deuren voor uw privé-party open.

Hado Informatie menu

Tildonksesteenweg 20

3020 HERENT

0490/444/895
Info@Meta3D.be

Hoofdkantoor

Event Locatie & Hado Arena

Pastorijstraat 5

3020 Veltem Beisem ( Vlak bij Leuven)

016/ 79 30 59

bottom of page