top of page

#HADO Sport+Competitie
 6-9 personen 90 minuten

Of

#HADO Sport+Competitie 12 personen
120 minuten

Tijd voor het echte werk! Hado Sport Game on! Na je training worden alle hado deelnemers verdeeld in teams van twee tot drie personen. Afhankelijk van de HADO-skills van de groep is er een knock-outronde, halve finale en finale. Welk team pakte de overwinning? Een HADO wedstrijd is ideaal voor competitieve groepen als teambuilding oefening of als bedrijfsuitje.

Online uw Hado sessie reserveren. Maak u keuze

Maak kennis met HADO tijdens deze sessie waarin verschillende spelvarianten aan bod komen. Of ga verder met trainen en ontwikkel je HADO skills. GET IN THE GAME!

Klaar voor het echte werk? Na jullie HADO training nemen teams het onderling tegenelkaar op in een competitie. Een ware strijd voor de overwinning!

Als ijverige student kan je wel wat lichaamsbeweging gebruiken, zeker als dat kan met onze nieuwe groepsport Hado. Stel je eigen Hado-team samen met medestudenten en leef je volledig sportief uit in onze Hado Arena.

Kom met je vrienden en vriendinnen HADO spelen! Speciaal voor de jongste HADO fans! Voor kinderen in de leeftijd van 7 t/m 15 jaar. Ook perfect voor kinderfeesten!

Meer weten

Hado Video files

De beste manier om HADO te leren is natuurlijk door het te gaan doen OF te kijken naar anderen hoe zij HADO spelen en te leren van de HADO professionals die al sinds 2014 de sport beoefenen.

Ga naar de Hado nieuws pagina, hier vindt u wat de nieuwskranten & online media over Hado Sport publiceren

Ga naar de Hado Academie pagina, hier vindt u alle informatie over Hado Augmented Reality

Hado Informatie menu

Tildonksesteenweg 20

3020 HERENT

0490/444/895
Info@Meta3D.be

Hoofdkantoor

Event Locatie & Hado Arena

Pastorijstraat 5

3020 Veltem Beisem ( Vlak bij Leuven)

016/ 79 30 59

bottom of page