top of page

#HADO Arena 6-9 personen 60 minuten

Of

#HADO Arena 12 personen 90 minuten

Online uw Hado sessie reserveren. Maak u keuze

Maak kennis met HADO tijdens deze sessie waarin verschillende spelvarianten aan bod komen. Of ga verder met trainen en ontwikkel je HADO skills. GET IN THE GAME!

Klaar voor het echte werk? Na jullie HADO training nemen teams het onderling tegenelkaar op in een competitie. Een ware strijd voor de overwinning!

Als ijverige student kan je wel wat lichaamsbeweging gebruiken, zeker als dat kan met onze nieuwe groepsport Hado. Stel je eigen Hado-team samen met medestudenten en leef je volledig sportief uit in onze Hado Arena.

Kom met je vrienden en vriendinnen HADO spelen! Speciaal voor de jongste HADO fans! Voor kinderen in de leeftijd van 7 t/m 15 jaar. Ook perfect voor kinderfeesten!

HADO ARENA

Reserveer eenvoudig en snel onze nieuwe Hado arena online en kom met je met vrienden, familie of collega’s. Afhankelijk van het aantal personen reserveren wij genoeg tijd zodat iedereen voldoende tijd HADO sports kan spelen. Hebben jullie nog nooit HADO gespeeld? Onze Hado trainers vertellen je alle ins en outs en geven persoonlijke tips en adviezen. Maak kennis met de verschillende spelvarianten. Hado AR is een echte teamsport en je zal je teamleden hard nodig hebben om een kans te maken op de overwinning. Onze Hado instructeurs gaan jullie zeer handige technieken en tactieken influisteren zodat jullie optimaal kunnen genieten van deze geweldige Team Sport

Hebben jullie al eerder HADO gespeeld? Kom dan voor de fun wat potjes HADO spelen. Of ga verder met trainen en ontwikkel je HADO skills!
Wie weet strijdt jouw team binnenkort op de HADO BeneluxEuropa- of zelfs Wereldcup!

Hado Informatie menu

Tildonksesteenweg 20

3020 HERENT

0490/444/895
Info@Meta3D.be

Hoofdkantoor

Event Locatie & Hado Arena

Pastorijstraat 5

3020 Veltem Beisem ( Vlak bij Leuven)

016/ 79 30 59

bottom of page