top of page
Menu

Kleine ideetjes voor een geweldig kinderfeestje
We hebben in het verleden vrij vaak over kindvriendelijke Virtual Reality geschreven. Bijvoorbeeld in verschillende leeftijdscategorieën , maar ook met verschillende thema's. Kinderfeestje ideeën, voor een top event.
 

Als je ook  een achtste-groeper in huis hebt dan weet je al wat komen gaat. Die vindt zichzelf eigenlijk wat te oud  worden voor een ‘kinder’feestje, haha ja ja ouders het word er niet makkelijker op van af nu zult u beter uw best moeten gaan doen om een leuke fuif te organiseren, gelukkig hebben wij een van de nieuwste en geheel naar de kinderen leeftijd aan te passen "kinderfeestjes"  Lees dan gerust verder in ons blog met leuke ideeën voor een knal-fuif!

Als je kinderen hebt, dan is het elk jaar weer een feest voor de papa's en de mama's om iets leuks en origineels te bedenken voor het verjaardagsfeestjes en of kinderfeestjes . Elk jaar is er een grote druk om een ​​leuk kinderfuif te bedenken waar nog lang over nagepraat mag worden of misschien start u wel een nieuwe hype? Onze ideeën voor kindvriendelijke activiteiten en advies om u en uw kinderen in beweging te krijgen. Vandaar ook onze tips en kinderfeestje ideeën om je op weg te helpen.

Of ben je op zoek naar nieuwe en verassende manier om een Lentefeest te organiseren? Een soort nieuw alternatief voor het doen van de communie? Dan hebben we ook tips voor het organiseren van een Lentefeest.

Heb je zelf nog aanvullingen?  Of wil je graag samen met ons een brainstormen over een geheel nieuw concept?

Laat het zeker weten! en neem vandaag nog contact met ons op.

Vip-meta3d.JPG

Meta3d VR Club

Samen met jou geven we je kinderfeestje in een wereld van de Metaverse die je zal verbazen, betoveren en vooral dingen laten zien die je voordien niet voor mogelijk had gehouden.

Onze VR-medewerkers noemen wij niet voor niets VR-hero's! zij zijn natuurlijk zelf helemaal bezeten van Virtual Reality en vinden niets leuker om dat te mogen laten zien. De Metaverse en daarmee Virtual Reality groeit zo snel dat er wekelijks nieuwe VR-experiences ontwikkeld worden, de kans is dan ook groot dat zij tijdens jou VR-party je een VR-special laten beleven. Wat dat dan precies inhoudt? Haha nou... bijvoorbeeld dit:

Wat dacht je er van om eens het ISS Spacestation te bezoeken? Niet alleen om te kijken maar je mag aan alle knopjes zitten, de astronauten helpen met hun dagelijkse werkzaamheden, naar de observatiekoepel om de aarde te zien zoals een echte astronaut en natuurlijk om de robotarm te bedienen en de Space-X shuttel van Elon Musk te koppelen aan het Spacestation.

Onze VIRTUAL REALITY KIDS PARTY's duren niet voor niets 2 uur! Die tijd zullen we nodige hebben om jullie ook helemaal zot te krijgen van VR! HA!

Virtual Reality  met META3D in een uniek decor van de oude melkfabriek van Veltem.

Wij maken een op maat gemaakte beleving voor jouw Kinderfeest of andere groepsactiviteit. Combinatie mogelijk met catering i.s.m. Bar Vital en onze verschillende cateringpartners, waardoor we een breed gamma aan eten kunnen aanbieden in alle prijsklassen.

Er is een grote gratis parking, kort bij het trein- en busstation en vlotte bereikbaarheid met wagen via autosnelweg E40 afrit Winksele.

Vraag uw vrijblijvende prijsofferte aan of kies meteen voor online reserveren.

Winning team

Nieuwe Ideetjes voor een kei gaaf kinderfeestje.

Boek uw Virtual Reality Kinderfeestje eenvoudig online

Speciaal voor onze kinderfeestjes hebben wij voor jou de leukste VR-games geselecteerd
Je leest er alles over in ons kinderfeestje blog

Hado Informatie menu

Tildonksesteenweg 20

3020 HERENT

0490/444/895
Info@Meta3D.be

Hoofdkantoor

Event Locatie & Hado Arena

Pastorijstraat 5

3020 Veltem Beisem ( Vlak bij Leuven)

016/ 79 30 59

bottom of page