top of page
Menu

Meta3D is een multimedia productie en entertainment event locatie.

Doordat onze medewerkers dagelijks inhoudelijk met de Metaverse bezig zijn en door de  positieve reacties van onze klanten is het idee ontstaan om dit aan een groter publiek te laten zien. Met onze eerste Meta3D VR Game Centre  in de oude melkfabriek Vitalac in Herent vlak bij Leuven. Hier kunt u als bezoeker kennis maken met onze VR-ervaringen alsook met heel je family of groep tegelijkertijd de mogelijkheden van Virtual Reality (VR),  Augmented Reality (AR) en Mixt Reality (MR) ervaren.

Virtual reality is een kunstmatige, 3 dimensionale werkelijkheid die wordt gecreëerd door de computer. VR reageert interactief op de gebruiker en is erop gericht dat de gebruiker de virtuele omgeving ervaart als de werkelijkheid en er zelf aan deelneemt.

Augmented reality (of toegevoegde realiteit) is de technologie die onze fysieke wereld uitbreidt en er lagen digitale informatie aan toevoegt. AR verschijnt in directe weergave van een bestaande omgeving . Wij hebben 's werelds eerste Augmenetd Reality sport HADO  in huis! 

De Meta3D VR Game Centre is ingericht met de nieuwste VR brillen, waaronder de HTC focus 3. Daardoor bieden wij de beste ervaring die vandaag de dag mogelijk is. Wij bieden verschillende ervaringen aan waaronder een aantal exclusieve VR spellen die alleen bij Meta3D te spelen zijn.

Voor jong en oud; voor ervaren- en onervaren gamers; wij hebben voor elk wat wils. Onze uitstekende "VR-Hero's" staan voor je klaar om je hierin te begeleiden.

Wij zijn tevens voorzien van een bar en een gezellige zithoek waarin je nog kan napraten en je dorst lessen.

Onze missie is om u kennis te laten maken met de veel nieuwe technieken en hardware die wij dagelijks gebruiken bij het bouwen aan onze eigen Metaverse applicaties

Het MeteaverseCafé is zo ingericht dat we ook bedrijfs- en teambuilding events kunnen hosten en volledig ingericht om onze E-sport en (helemaal nieuw) nu ook Hado sport events te organiseren.  Natuurlijk is onze ruimte (350M2) ook af te huren voor uw event of bedrijf feest

Krijg je nu zin om te VR gamen of beleven, kijk dan snel naar ons  Virtual Reality aanbod of wil je je sportieve skills uittesten, kijk dan bij HADO
Wil je graag meer informatie wat Meta3D nog allemaal doet, kijk dan vooral even op onze bedrijfspagina.


VR Leuven is speciaal ingericht om voor jullie de leukste vr games in leuven en omstreken aan te bieden. 
 

#Welkom bij Meta3D BV

SAY HELLO

Thanks for submitting!

arrow&v

Meta3D is een multimedia productie- en entertainment bedrijf, wat ondertussen al heel wat verschillenden afdelingen omvat. Als je graag meer wilt weten, kijk dan vooral even op onze bedrijfspagina. 
Of kijk eens wat er nieuw is? 

#VR Free Roam  #AR Hado ARENA  #Virtual Reality Events  #VR Games Leuven

Bekijk alle
Virtual Reality games 

onze beste solo VR games

Virtual Reality

kinderfeestje!!

Virtual Reality Teambuilding

#VR Leuven meer dan Virtual Reality

Hado Informatie menu

Tildonksesteenweg 20

3020 HERENT

0490/444/895
Info@Meta3D.be

Hoofdkantoor

Event Locatie & Hado Arena

Pastorijstraat 5

3020 Veltem Beisem ( Vlak bij Leuven)

016/ 79 30 59

bottom of page