top of page
Menu

Hado Vlaanderen Virtual Sports Centrum

HADO wordt steeds populairder in Vlaanderen! Als je deze nieuwe sport als een van de eersten wilt proberen, dan is nu het moment. Meta3D is het enige Virtual Sports Centrum in Vlaanderen waar je HADO kunt spelen. Ons Virtual Sport Centrum is gelegen te Herent in de Pastorijstraat 5. We zijn makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer (zowel trein als tram) als met de fiets en de wagen. 

Weet je nog niet of HADO iets voor jou is, of wil je op regelmatige basis komen trainen voor aankomende toernooien? Geen zorgen, bij Meta3D kun je altijd op jouw niveau hado spelen. Wil je met een grote groep komen spelen? Ook dat is mogelijk! Hieronder vind je onze tarieven en wat meer informatie. 
 

Hou er rekening mee dat HADO steeds populairder wordt in Vlaanderen. Wil je zeker zijn dat je kunt spelen wanneer jij wilt dan reserveer je best zo snel mogelijk je plaats. 

Zin om HADO te komen spelen in de buurt van Leuven? Kijk hieronder voor onze scherpe tarieven! 

Maak kennis met HADO tijdens deze sessie waarin verschillende spelvarianten aan bod komen. Of ga verder met trainen en ontwikkel je HADO skills. GET IN THE GAME!

Klaar voor het echte werk? Na jullie HADO training nemen teams het onderling tegenelkaar op in een competitie. Een ware strijd voor de overwinning!

Als ijverige student kan je wel wat lichaamsbeweging gebruiken, zeker als dat kan met onze nieuwe groepsport Hado. Stel je eigen Hado-team samen met medestudenten en leef je volledig sportief uit in onze Hado Arena.

Kom met je vrienden en vriendinnen HADO spelen! Speciaal voor de jongste HADO fans! Voor kinderen in de leeftijd van 7 t/m 15 jaar. Ook perfect voor kinderfeesten!

Meta3D - De place to be voor HADO in Vlaanderen

Je vraagt je misschien af waar je HADO - en andere virtuele sporten - zou komen spelen bij Meta3D? De reden is simpel! Er is geen enkele andere plek in Vlaanderen waar je faciliteiten hebt zoals hier bij Meta3D. Niet alleen zijn we de aanbieder van HADO in Vlaanderen (en de rest van België) maar we hebben ook speciale AR brillen op maat om de speelervaring nog leuker te maken. 

Naast HADO kun je in ons virtual sport centrum nog meer VR games en ervaringen beleven. Daarnaast hebben we ook schermen voorzien waar je wedstrijden van games die bij ons gespeeld worden kunt volgen. Zo kun je bijvoorbeeld een HADO toernooi organiseren en blijft iedereen betrokken omdat ze de wedstrijden op het scherm kunnen volgen. 
 

Voor jong en oud

Jong of oud, doorgewinterde sporter of net begonnen met lichaamsbeweging, iedereen is welkom bij Meta3D! HADO is een sport die heel toegankelijk is voor nieuwe spelers. Ook mensen met een lichamelijke beperking kunnen het spelen. Heb je nog nooit HADO gespeeld? Dat is geen enkel probleem, want onze behulpzame instructeurs leggen je graag uit hoe het allemaal werkt.
 

1/3

HADO voor particulieren, clubs en bedrijven in Vlaanderen

HADO training vlaanderen

Heb je een sportclub die eens iets nieuw wil proberen? Of wil je een heus HADO team beginnen en zoek je een plek om regelmatig te trainen? Ook dat is mogelijk bij Meta3D. Wij hebben de beste faciliteiten in Vlaanderen als het aankomt op VR en AR sport. Ook hebben we regelmatig events waar je kunt aan deelnemen om een nog betere speler te worden of kennis te maken met andere sportievelingen.

HADO voor bedrijven in Vlaanderen

Wil je een onvergetelijk bedrijfsuitje plannen? Is je onderneming op zoek naar een teambuilding waar niemand naar de klok kijkt? HADO is de perfecte activiteiten voor ondernemingen om aan teambuilding te doen of eens gezellig met de collega’s er tussenuit te gaan.

Meta3D heeft alles in huis om jou en je collega’s van een fantastische tijd te voorzien. Wij zijn de enige plaats in Vlaanderen om HADO in een grote groep te spelen. Daarnaast is er ook ruimte voorzien om nadien nog wat na te praten met een hapje en een drankje! 

Kijk zeker eens naar onze pagina over HADO voor bedrijven om meer te weten wat wij en HADO voor jouw bedrijf en teambuilding kan doen! 
 

Waar in Vlaanderen kun je Hado spelen?

De beste plaats om HADO te spelen in Vlaanderen is in het Virtual Sport Centrum van Meta3D! Niet alleen hebben we een grote toegewijde ruimte voor HADO en andere AR en VR games, maar ook voor andere VR en AR zaken zoals mediaproductie kun je bij ons terecht! 

je kun nu ook Hado gaan spelen in Kortrijk en Kontich bij onze collega's van  Gamified

Vaak gestelde vragen over HADO Vlaanderen

Hoe kan ik HADO spelen bij Meta3D?

Je kan simpel weg een plaats reserveren via de website. Wil je met een grotere groep HADO spelen, neem dan even contact met ons op en wij geven je een offerte op maat. 

Kun je ook andere sporten naast HADO spelen bij Meta3D?

We hebben meerdere AR en VR activiteiten en belevenissen die je kunt spelen bij ons. Dus je kan zeker meer dan enkel HADO bij ons spelen als je even ergens anders zin in hebt. We breiden ons aanbod ook steeds verder uit! 

Hado menu

Is je onderneming van plan om een teambuilding te organiseren of wil je eens een gezellig bedrijfsuitje doen met je collega’s? Dan is HADO komen spelen bij Meta3D in Herent daar perfect voor! HADO is een soort trefbal die technologie en competitie feilloos combineert tot een interactieve en interessante sport. 

Wil je HADO in team spelen, dan ben je bij Meta3D op de juiste plek daarvoor. Het is mogelijk om hier met je eigen team te trainen of samen met onze community een team te starten

HADO Virtual Sport Centrum Vlaanderen. HADO Training en toernooien, voor clubs en bedrijven. train hier je Hado Team

Hado in België - en waar je hado nog meer kunt spelen.

Ga naar de Hado nieuws pagina, hier vindt u wat de nieuwskranten & online media over Hado Sport publiceren

De beste manier om HADO te leren is natuurlijk door het te gaan doen OF te kijken naar anderen hoe zij HADO spelen en te leren van de HADO professionals die al sinds 2014 de sport beoefenen.

Wil je graag Hado Sport eens ervaren? dat kan in onze speciale HADO introductie aanbieding
samen met je vrienden of collega's hebben wij een speciale INTO HADO event voor jullie gemaakt.

Ken je HADO al? Deze AR sport van Japans origine is een van de snelst groeiende sporten ter wereld

Ken je HADO al? Deze AR sport van Japans origine is een van de snelst groeiende sporten ter wereld

Hado Informatie menu

Tildonksesteenweg 20

3020 HERENT

0490/444/895
Info@Meta3D.be

Hoofdkantoor

Event Locatie & Hado Arena

Pastorijstraat 5

3020 Veltem Beisem ( Vlak bij Leuven)

016/ 79 30 59

bottom of page