top of page
Menu

HADO Team Trainingen

Wil je HADO in team spelen, dan ben je bij Meta3D op de juiste plek daarvoor. Het is mogelijk om hier met je eigen team te trainen of samen met onze community een team te starten. Dankzij onze moderne faciliteiten, grote schermen om wedstrijden op mee te kijken en onze AR brillen uit Japan op maat maken Meta3D in Herent, nabij Leuven de ideale plaats om HADO in team te spelen. 

Hieronder vind je onze scherpe tarieven om te komen trainen of om in onze arena HADO in team te spelen. Het is ook mogelijk om op jouw locatie de sport te spelen. 
 

Hou er rekening mee dat HADO steeds populairder wordt in België.

Wil je zeker zijn dat je kunt spelen wanneer jij wilt dan reserveer je best zo snel mogelijk je plaats. 

Zin om HADO te komen spelen in de buurt van Leuven? Kijk hieronder voor onze scherpe tarieven! 

Maak kennis met HADO tijdens deze sessie waarin verschillende spelvarianten aan bod komen. Of ga verder met trainen en ontwikkel je HADO skills. GET IN THE GAME!

Klaar voor het echte werk? Na jullie HADO training nemen teams het onderling tegenelkaar op in een competitie. Een ware strijd voor de overwinning!

Als ijverige student kan je wel wat lichaamsbeweging gebruiken, zeker als dat kan met onze nieuwe groepsport Hado. Stel je eigen Hado-team samen met medestudenten en leef je volledig sportief uit in onze Hado Arena.

Kom met je vrienden en vriendinnen HADO spelen! Speciaal voor de jongste HADO fans! Voor kinderen in de leeftijd van 7 t/m 15 jaar. Ook perfect voor kinderfeesten!

Waarom een HADO team starten

Wil je een nieuwe sport proberen of ben je al helemaal weg van van de sport? Dan is het een goed idee om een HADO team te starten. Je eigen team hebben - of een vaste groep om mee en tegen te spelen - heeft tal van voordelen. Denk maar aan het feit dat je fitter wordt en je reflexen een stuk beter worden. HADO kun je zo intensief maken als je maar wilt, dus ongeacht je fitnessdoelen het is de ideale sport om je helemaal te laten gaan.
Als je met een team mee wilt gaan doen aan toernooien, zul je als team moeten gaan trainen. Hado is een teamsport en om een kans te maken op een toernooi zal je team zeer goed op elkaar ingespeeld moeten zijn. Zelfs een Hado Master met als team 2 on ervaren leden kan niet winnen van een gemiddeld hado team wat goed op elkaar is ingespeeld. Je kan zelf nog zo goed zijn in HADO, maar als je team leden niet mee kunnen sta je nergens.

 

De verschillende rollen binnen een team zijn zeer dynamisch en verwachten van alle team leden dat zij hier tussen kunnen schakelen.   

 

Bij Meta3D hebben we een snel groeiende community met tal van spelers van alle niveaus. Daardoor kun je altijd een potje HADO spelen tegen een ander team of een team vinden om je bij aan te sluiten. 
 

Waar kun je HADO in team spelen?

HADO is een sport dat technologie en trefbal met elkaar heeft gemengd. Om het te spelen heb je een speciale AR bril nodig. Bij Meta3D hebben we speciale AR brillen op maat uit Japan die je kunt gebruiken om deze beleving onvergetelijk te maken! 

Het leuke aan HADO is dat het team waar je tegen speelt niet in dezelfde ruimte hoeft te zijn. Het is namelijk mogelijk om via het internet games te spelen tegen HADO teams die aan de andere kant van de wereld spelen. Op die manier kun je altijd wel een spel vinden en krijg je altijd diverse teams met andere technieken en strategieën tegenover je waardoor het nooit saai wordt. 
 

1/3

HADO voor particulieren, clubs en bedrijven

HADO als team building

Hado is een super leuke sport om te gebruiken als teambuildingsactiviteit. HADO games zijn snel en duren niet al te lang. Daardoor kun je vlot games spelen en kun je vaak tegen andere teams spelen of je eigen line up veranderen. 

Dit maakt HADO een ideale om te spelen met een grote groep. Je kunt vlot een toernooi afwerken of je kunt iedereen eens met elkaar in een team laten meespelen. Op die manier kun je snel het ijs breken tussen collega’s die elkaar weinig spreken of die een duwtje in de rug nodig hebben qua sociale interactie.

Hado trainen in team

Meta3D maakt het eenvoudig voor je om met je team te trainen. Door onze moderne faciliteiten, hoogwaardige equipment en community is Meta3D de beste plaats voor HADO teams om te spelen. Er is geen plaats in België die zo goed voorzien is om sneller beter te worden in HADO! We hebben zelf schermen waar je team naar andere spelers kan kijken terwijl zij spelen als je wat wil uitblazen. 

Door dat de basis van Hado niet moeilijk is zijn alle team leden vrij snel bekend met wat je wel en vooral wat je beter zou kunnen doen, hierdoor zie je dat teams al na een paar rondes onderling hun skill settings gaan aanpassen en met elkaar gaan overleggen om de strategie voor de volgende ronde af te spreken, zodra dit gebeurd zie je meteen resultaat en ontstaat er  van nature een samenwerking tussen de leden.

Voor onze trainers is dat altijd prachtig om te zien, Het moment dat de team spirit naar voren treed en de teamleden elkaar gaan helpen en ondersteunen. 

 

" HADO Omoiyari de team spirit is geboren "

Bij Omoiyari stel je je continu de vraag welke actie je kunt ondernemen om het leven van de ander gemakkelijker of beter te maken. Het doel is te proberen om ‘samen met je medemensen het geluk te vinden’, zodra je dit inzicht kan toepassen ga je anders spelen en het team word een echte eenheid.

Meta3D is ook bijzonder eenvoudig om te bereiken. Zo kun je snel en probleemloos je team bij elkaar roepen - of eens spontaan komen trainen of een wedstrijd spelen - zonder al te veel tijd aan reizen en logistiek te verliezen. Wij zijn gelegen vlakbij een bushalte en op wandelafstand van het station. Daarnaast zijn we ook vlot te bereiken via de wagen. 
 

Hado in team spelen op jouw locatie

Heeft je studenten- of sportclub een vaste locatie waar jullie samenkomen? Indien gewenst is het ook mogelijk om daar HADO te spelen! Het enige wat je hoeft te doen als je op je eigen vertrouwde plek een paar spelletjes wil spelen is zorgen voor voldoende ruimte en een geschikte locatie. Wij zorgen voor al het materiaal die je nodig hebt om te spelen zoals onze speciale op maat gemaakte AR brillen! 

Lijkt dit je wat of wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan gerust contact met ons op. Ook als je nog andere vragen hebt over HADO spelen in team of met je bedrijf helpen we je graag verder. 

Hado menu

Is je onderneming van plan om een teambuilding te organiseren of wil je eens een gezellig bedrijfsuitje doen met je collega’s? Dan is HADO komen spelen bij Meta3D in Herent daar perfect voor! HADO is een soort trefbal die technologie en competitie feilloos combineert tot een interactieve en interessante sport. 

Wil je HADO in team spelen, dan ben je bij Meta3D op de juiste plek daarvoor. Het is mogelijk om hier met je eigen team te trainen of samen met onze community een team te starten

HADO Virtual Sport Centrum Vlaanderen. HADO Training en toernooien, voor clubs en bedrijven. train hier je Hado Team

Hado in België - en waar je hado nog meer kunt spelen.

Ga naar de Hado nieuws pagina, hier vindt u wat de nieuwskranten & online media over Hado Sport publiceren

De beste manier om HADO te leren is natuurlijk door het te gaan doen OF te kijken naar anderen hoe zij HADO spelen en te leren van de HADO professionals die al sinds 2014 de sport beoefenen.

Wil je graag Hado Sport eens ervaren? dat kan in onze speciale HADO introductie aanbieding
samen met je vrienden of collega's hebben wij een speciale INTO HADO event voor jullie gemaakt.

Ken je HADO al? Deze AR sport van Japans origine is een van de snelst groeiende sporten ter wereld

Ken je HADO al? Deze AR sport van Japans origine is een van de snelst groeiende sporten ter wereld

Hado Informatie menu

Tildonksesteenweg 20

3020 HERENT

0490/444/895
Info@Meta3D.be

Hoofdkantoor

Event Locatie & Hado Arena

Pastorijstraat 5

3020 Veltem Beisem ( Vlak bij Leuven)

016/ 79 30 59

bottom of page