top of page

HADO sport een van de snelst groeiden sporten te wereld.

Ken je HADO al? Deze AR sport van Japans origine is een van de snelst groeiende sporten ter wereld. Nu is het ideale moment om er vroeg bij te zijn! Bij Meta3D te Herent - nabij Leuven - kun je genieten van de beste faciliteiten in België om HADO sport te spelen. Ons virtuele sport centrum is uitgerust met op maat gemaakt AR brillen, grote schermen om wedstrijden mee te volgen en voldoende ruimte om je TOP sport ervaringen onvergetelijk te maken.

Daarnaast hanteren we ook bijzonder aantrekkelijke tarieven zodat je van Meta3D je vaste trainingsplek en sportclub kunt maken. 
 

Zoals je ziet, is er ook een optie om HADO sport op een plek naar keuze te spelen. Wil je hier een vrijblijvende offerte voor ontvangen, neem dan gerust contact met ons op! 

Zin om HADO te komen spelen in de buurt van Leuven? Kijk hieronder voor onze scherpe tarieven! 

Maak kennis met HADO tijdens deze sessie waarin verschillende spelvarianten aan bod komen. Of ga verder met trainen en ontwikkel je HADO skills. GET IN THE GAME!

Klaar voor het echte werk? Na jullie HADO training nemen teams het onderling tegenelkaar op in een competitie. Een ware strijd voor de overwinning!

Als ijverige student kan je wel wat lichaamsbeweging gebruiken, zeker als dat kan met onze nieuwe groepsport Hado. Stel je eigen Hado-team samen met medestudenten en leef je volledig sportief uit in onze Hado Arena.

Kom met je vrienden en vriendinnen HADO spelen! Speciaal voor de jongste HADO fans! Voor kinderen in de leeftijd van 7 t/m 15 jaar. Ook perfect voor kinderfeesten!

HADO Sport beginnen spelen

Wil je beginnen met HADO  Top sport of wil je erachter komen of dit iets voor jou is? Dan is de sportclub Meta3D te Herent nabij Leuven en Mechelen de beste plek om dat te doen. Onze behulpzame instructeurs helpen je graag wegwijs door deze combinatie tussen sport en technologie. 

Je hebt dus geen enkele ervaring nodig om bij ons een paar spelletjes HADO te komen spelen. Omdat we Augmented Reality brillen op maat hebben en grote schermen waar je wedstrijden kunt meevolgen zijn wij voor veel spelers de perfecte plaats om te beginnen met HADO spelen. We hebben ook een leuke en behulpzame community die je graag helpt of eens een oefenpotje tegen je speelt. 

HADO sport trainen.

Ben je al bekend met HADO gaming en heb je de microbe al helemaal te pakken? Meta3D is de ideale plek om snel je HADO niveau op te krikken en jou en je team klaar te stomen voor toernooien en (inter)nationale wedstrijden tegen andere teams.

Naast op maat gemaakte brillen en grote schermen om wedstrijden te volgen is er ook een leuke community waar je van kan leren en wedstrijden spelen. Wij zijn het best voorziene virtual sport centrum van Vlaanderen en omstreken. Daarom zijn wij zonder twijfel de beste plek om je HADO game naar een nieuw niveau te brengen! De Sportclub is open van 10u tot 23u van woensdag tot vrijdag.

1/3

HADO sport als teambuilding

HADO spelen is niet alleen heel erg leuk, maar ook een zeer goede manier om aan teambuilding te doen. Je kan met een groep vrienden, je studentenclub of je onderneming hier gezellig een paar spelletjes spelen. 

Dankzij onze goed uitgeruste faciliteit is naast HADO Arena ook de mogelijk om andere VR en AR ervaringen te beleven. Zo heb je altijd iets leuks te doen wanneer je even wil rusten na een paar intense spelletjes HADO sport. 
 

Op jouw locatie spelen.

Je kan ook HADO top sport spelen op een locatie naar jouw keuze. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is een locatie kiezen. Wij zorgen ervoor dat al het materiaal in aanwezig is voor een onvergetelijke paar uren HADO sport. 

Heb je daar interesse in, of wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Dan is het mogelijk om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Wij beantwoorden graag al je vragen over HADO esport spelen op een locatie naar jouw keuze

Kan iedereen HADO sport spelen?

Ja, iedereen kan HADO spelen! Ongeacht wat je atletische vermogen is of wat je leeftijd is, HADO is een Top sport die door iedereen gespeeld kan worden. Je kan al vanaf 7 jaar spelen en mensen die al op leeftijd zijn kunnen het ook spelen om fit te blijven. Ook als je nog nooit het spel hebt gespeeld dan kun je bij Meta3D een uitleg op maat krijgen en kun je een paar games spelen om het onder de knie te krijgen. 

Vaak gestelde vragen over HADO sport.

Hado menu

Wil je HADO in team spelen, dan ben je bij Meta3D op de juiste plek daarvoor. Het is mogelijk om hier met je eigen team te trainen of samen met onze community een team te starten

HADO Virtual Sport Centrum Vlaanderen. HADO Training en toernooien, voor clubs en bedrijven. train hier je Hado Team

Hado in België - en waar je hado nog meer kunt spelen.

Ga naar de Hado nieuws pagina, hier vindt u wat de nieuwskranten & online media over Hado Sport publiceren

De beste manier om HADO te leren is natuurlijk door het te gaan doen OF te kijken naar anderen hoe zij HADO spelen en te leren van de HADO professionals die al sinds 2014 de sport beoefenen.

Wil je graag Hado Sport eens ervaren? dat kan in onze speciale HADO introductie aanbieding
samen met je vrienden of collega's hebben wij een speciale INTO HADO event voor jullie gemaakt.

Ga naar de Hado Academie pagina, hier vindt u alle informatie over Hado Augmented Reality

Heb ik een sportoutfit nodig voor HADO? 

Wanneer je HADO speelt dan heb je best sportieve kleren aan om intensief te kunnen sporten zonder dat je beweging verhinderd wordt. Je moet ook een speciale AR bril dragen. Deze hoef je uiteraard niet zelf mee te hebben. Wij zorgen voor een Augmented Reality headset die geschikt is om HADO te spelen. Van AR gaming krijg je geen bewegingsziekte, dus als VR niets voor je is, dan kun je nog steeds genieten van de AR ervaring die HADO sport is. 

Hado Informatie menu

Tildonksesteenweg 20

3020 HERENT

0490/444/895
Info@Meta3D.be

Hoofdkantoor

Event Locatie & Hado Arena

Pastorijstraat 5

3020 Veltem Beisem ( Vlak bij Leuven)

016/ 79 30 59

bottom of page