top of page
Menu
hado Reserveren online.jpg

HADO JUNIOR

Speciaal voor de jongste generatie HADO spelers. Kom met je vrienden en vriendinnen HADO spelen in een echte arena! Het enige wat je nodig hebt is een gezonde dosis energie. Je zit niet vast aan kabels dus jullie kunnen ongehinderd over het speelveld bewegen en "Hadoken" energieballen op elkaar afvuren. Wie wil dat nou niet?

Voor kinderen in de leeftijd van 7 t/m 15 jaar. Een kinderfeest te vieren? Maak je boeking compleet met het kinderfeest arrangement inclusief frisdrankje en een zakje chips!

HADO SPORT + COMPETITIE

Genoeg geoefend, tijd voor het echte werk! Na jullie training worden alle deelnemers verdeeld in teams van 2 of 3 personen. Afhankelijk van de groepsgrootte is er een knock-out ronde, halve finale en finale. Welk team pakt de winst?

Een HADO competitie is perfect als teambuilding activiteit, competitieve groepen of als bedrijfsuitje

HADO ARENA + STUDENTEN

Als ijverige student kan je wel wat lichaamsbeweging gebruiken, zeker als dat kan met onze nieuwe groepsport Hado, stel je eigen Hado-team samen met medestudenten en leef je volledig sportief uit in onze Hado Arena.

HADO ARENA

Reserveer eenvoudig en snel onze nieuwe Hado arena online en kom met je met vrienden, familie of collega’s. Afhankelijk van het aantal personen reserveren wij genoeg tijd zodat iedereen voldoende tijd HADO sports kan spelen. Hebben jullie nog nooit HADO gespeeld? Onze Hado trainers vertellen je alle ins en outs en geven persoonlijke tips en adviezen. Maak kennis met de verschillende spelvarianten. Hado AR is een echte teamsport en je zal je teamleden hard nodig hebben om een kans te maken op de overwinning. Onze Hado instructeurs gaan jullie zeer handige technieken en tactieken influisteren zodat jullie optimaal kunnen genieten van deze geweldige Team Sport

Hebben jullie al eerder HADO gespeeld? Kom dan voor de fun wat potjes HADO spelen. Of ga verder met trainen en ontwikkel je HADO skills!
Wie weet strijdt jouw team binnenkort op de HADO Benelux, Europa- of zelfs Wereldcup!

RESERVEER DE HADO SPORT ARENA

Welke HADO sessie past het beste bij jouw? Kies uit een van onderstaande opties. Maak je reservering en ervaar de actie zelf!

Online uw Hado sessie reserveren. Maak u keuze

Maak kennis met HADO tijdens deze sessie waarin verschillende spelvarianten aan bod komen. Of ga verder met trainen en ontwikkel je HADO skills. GET IN THE GAME!

Klaar voor het echte werk? Na jullie HADO training nemen teams het onderling tegenelkaar op in een competitie. Een ware strijd voor de overwinning!

Als ijverige student kan je wel wat lichaamsbeweging gebruiken, zeker als dat kan met onze nieuwe groepsport Hado. Stel je eigen Hado-team samen met medestudenten en leef je volledig sportief uit in onze Hado Arena.

Kom met je vrienden en vriendinnen HADO spelen! Speciaal voor de jongste HADO fans! Voor kinderen in de leeftijd van 7 t/m 15 jaar. Ook perfect voor kinderfeesten!

Meer weten

Hado Video files

De beste manier om HADO te leren is natuurlijk door het te gaan doen OF te kijken naar anderen hoe zij HADO spelen en te leren van de HADO professionals die al sinds 2014 de sport beoefenen.

Ga naar de Hado nieuws pagina, hier vindt u wat de nieuwskranten & online media over Hado Sport publiceren

Ga naar de Hado Academie pagina, hier vindt u alle informatie over Hado Augmented Reality

Hado Informatie menu

Tildonksesteenweg 20

3020 HERENT

0490/444/895
Info@Meta3D.be

Hoofdkantoor

Event Locatie & Hado Arena

Pastorijstraat 5

3020 Veltem Beisem ( Vlak bij Leuven)

016/ 79 30 59

bottom of page