top of page

HADO in Leuven spelen

Heb je al van HADO gehoord? Deze Japanse sport is razend populair aan het worden in Europa. Nu kun je bij Meta3D in de buurt van Leuven ook HADO spelen! Deze nieuwe vorm van trefbal maakt gebruik van AR glasses en is een intense teamsport die technologie, strategie en techniek gaat combineren. 

Hieronder vind je onze tarieven aan studentikoze prijzen. Wil je met je studentenvereniging een HADO event op een locatie naar jouw keuze organiseren? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! 
 

Heb je nog vragen over onze tarieven of als er leuke HADO events zijn bij ons in de toekomst? Neem gerust contact met ons op of raadpleeg onze online agenda! 

Zin om HADO te komen spelen in de buurt van Leuven? Kijk hieronder voor onze scherpe tarieven! 

Maak kennis met HADO tijdens deze sessie waarin verschillende spelvarianten aan bod komen. Of ga verder met trainen en ontwikkel je HADO skills. GET IN THE GAME!

Klaar voor het echte werk? Na jullie HADO training nemen teams het onderling tegenelkaar op in een competitie. Een ware strijd voor de overwinning!

Als ijverige student kan je wel wat lichaamsbeweging gebruiken, zeker als dat kan met onze nieuwe groepsport Hado. Stel je eigen Hado-team samen met medestudenten en leef je volledig sportief uit in onze Hado Arena.

Kom met je vrienden en vriendinnen HADO spelen! Speciaal voor de jongste HADO fans! Voor kinderen in de leeftijd van 7 t/m 15 jaar. Ook perfect voor kinderfeesten!

Waarom HADO spelen bij Meta3D in Leuven

Meta3D heeft het enige virtual sports centrum in België! Daardoor kunnen we HADO games organiseren van een ongekend niveau in Leuven en daarbuiten. Naast HADO kun je nog een groot aantal andere virtual games spelen en VR-ervaringen meemaken. 

Bij Meta3D willen we de best mogelijke HADO ervaring aanbieden. Daarom zijn onze AR brillen op maat gemaakt. Op die manier kunnen we een onvergetelijke dag aan intensief sporten en gamen aanbieden! 

Daarnaast is Meta3D ook bijzonder eenvoudig te bereiken vanuit Leuven. Dankzij onze handige ligging in Herent kun je na een treinrit van 5 minuten of een goed kwartier fietsen bij ons in de sporthal staan! 
 

Hado voor studenten en studentenclubs

Zin om met een groepje vrienden eens HADO te spelen? Wil je met je studentenclub een onvergetelijke avond beleven? Dan is er maar een adres daarvoor in België! Meta3D heeft de beste faciliteiten in de Benelux als het aankomt op AR-games. We hebben op maat gemaakte brillen, een ruimte voor een drankje en een hapje nadien en uiteraard heel wat interessante VR/AR games buiten HADO!

Door onze ligging nabij Leuven en de vlotte treinverbinding, kun je snel een paar games spelen of trainen met je team. Er is een bushalte op 100 meter van onze HADO academie en het station ligt op 6 minuten van ons terrein. 

Heb je nog nooit HADO gespeeld en wil je weten hoe het in zijn werk gaat? Geen probleem! Wij leggen jou en je vrienden graag uit hoe je het spel speelt! 
 

1/3

HADO voor bedrijven in Leuven

Meta3D biedt niet alleen HADO aan aan studenten, maar ook aan bedrijven en particulieren. Deze vorm van trefbal is niet alleen ongelofelijk leuk, maar ook perfect om aan teambuilding te doen. Jong en oud kunnen HADO spelen dus iedereen kan op zijn niveau in team een game meedoen.

Ook hebben we schermen waar iedereen kan meekijken met hoe de teams tegen elkaar spelen. Zo blijft iedereen betrokken en zal niemand zich vervelen tijdens het spelen van HADO. Daarnaast zijn er nog tal van andere spellen en VR ervaringen die jij en je collega’s kunnen doen bij ons.

Na het spelen kun je uitblazen en napraten met een hapje en een drankje. Kortom, alles wat je nodig hebt voor een effectieve en onvergetelijke teambuilding! 

Naast HADO hebben we ook enkele andere interessante afdelingen voor bedrijven zoals een multimedia opname en productiestudio die je kan huren. 
 

Is Meta3D eenvoudig te bereiken vanuit Leuven?

Ja! Je kan Meta3D te Herent in de Pastorijstraat 5, eenvoudig bereiken met het openbaar vervoer. Er is een bushalte op 100 meter van ons terrein en het station Veltem ligt op 6 minuten wandelen van ons verwijderd. De treinrit van Leuven naar station Veltem bedraagt ook slechts 8 minuten! 

Wat is Hado precies?

HADO is een moderne (en leukere!) versie van trefbal. Je speelt het spel met op maat gemaakte AR brillen die schilden en energieballen toevoegen aan wat je ziet. Je speelt met minimum drie personen tegen een ander team. Wij leggen je uiteraard alles uit wat je moet weten ter plaatse uit.

Hado menu

Wil je in een team spelen, dan ben je bij Meta3D op de juiste plek daarvoor. Het is mogelijk om hier met je eigen team te trainen of samen met onze community een team te starten

HADO Virtual Sport Centrum Vlaanderen. HADO Training en toernooien, voor clubs en bedrijven. train hier je Hado Team

Hado in België - en waar je hado nog meer kunt spelen.

Ga naar de Hado nieuws pagina, hier vindt u wat de nieuwskranten & online media over Hado Sport publiceren

De beste manier om HADO te leren is natuurlijk door het te gaan doen OF te kijken naar anderen hoe zij spelen en te leren van de HADO professionals die al sinds 2014 de sport beoefenen.

Wil je graag Hado Sport eens ervaren? dat kan in onze speciale HADO introductie aanbieding
samen met je vrienden of collega's hebben wij een speciale INTO HADO event voor jullie gemaakt.

Ga naar de Hado Academie pagina, hier vindt u alle informatie over Hado Augmented Reality "GET IN THE GAME"

Kan ik nog andere spelen bij Meta3D?

Dat kan zeker. Naast HADO bieden we enkele andere VR spellen aan in onze Virtual Reality Arcade. Je kan je dus zeker vermaken, ook als je helemaal uitgeput bent door een intens potje HADO. 

Vaak gestelde vragen over Hado Spelen in Leuven

Hado Informatie menu

Tildonksesteenweg 20

3020 HERENT

0490/444/895
Info@Meta3D.be

Hoofdkantoor

Event Locatie & Hado Arena

Pastorijstraat 5

3020 Veltem Beisem ( Vlak bij Leuven)

016/ 79 30 59

bottom of page