top of page

HADO Herent

Net gehoord van HADO en wil je het eens proberen? Ben je op zoek naar een plaats om je HADO vaardigheden bij te schaven? Dan is Meta3D de ideale plaats om dat te doen. Wij hebben het best uitgeruste virtual sport centrum in Herent en bij uitbreiding de rest van België. Daarnaast hebben wij ook speciaal op maat gemaakte AR brillen om het spel nog leuker en interactiever te maken. Kortom, Meta3D te Herent is de ideale plek om HADO te spelen!

 

Een nieuwe sport proberen is altijd spannend. Wij zorgen ervoor dat je probleemloos aan de slag kunt met HADO. Onze instructeurs leggen je haarfijn uit hoe het in zijn werk gaat en je kunt op je eigen tempo en niveau, zonder druk een paar games spelen. 

Hieronder vind je onze tarieven en wat meer informatie. Het is ook mogelijk om HADO bij jou op locatie te spelen! Neem hiervoor contact met ons op voor een vrijblijvende offerte

Wil je er zeker van zijn dat je HADO kunt komen spelen wanneer jij wilt? Reserveer dan zo snel mogelijk zodat je zeker een plaats kunt bemachtigen om van deze groeiende sport te kunnen genieten

Zin om HADO te komen spelen in de buurt van Leuven? Kijk hieronder voor onze scherpe tarieven! 

Maak kennis met HADO tijdens deze sessie waarin verschillende spelvarianten aan bod komen. Of ga verder met trainen en ontwikkel je HADO skills. GET IN THE GAME!

Klaar voor het echte werk? Na jullie HADO training nemen teams het onderling tegenelkaar op in een competitie. Een ware strijd voor de overwinning!

Als ijverige student kan je wel wat lichaamsbeweging gebruiken, zeker als dat kan met onze nieuwe groepsport Hado. Stel je eigen Hado-team samen met medestudenten en leef je volledig sportief uit in onze Hado Arena.

Kom met je vrienden en vriendinnen HADO spelen! Speciaal voor de jongste HADO fans! Voor kinderen in de leeftijd van 7 t/m 15 jaar. Ook perfect voor kinderfeesten!

Speel HADO in Herent bij Meta3D!

Zin om eens HADO te proberen? Meta3D in Herent is de perfecte plek om dat te doen. Niet alleen hebben we bijzonder goed uitgeruste faciliteiten om te spelen, maar we zijn ook heel eenvoudig te bereiken. Vanuit Leuven is Herent slechts een kleine 10 minuten met de trein. Op 100 meter van onze voordeur is een bushalte en we zijn ook eenvoudig met de wagen of de fiets te bereiken. 

Wil je ook andere virtuele sporten proberen in ons virtual Sport Centrum in Herent naast HADO? Dat is mogelijk. We bieden meerdere AR en VR ervaringen aan die je eens kunt proberen. Ideaal dus voor als je een keer wilt uitblazen na een intense wedstrijd HADO of eens wilt kijken wat AR en VR nog allemaal te bieden hebben. 
 

HADO als team building

Zoek je naar een originele en leuke manier om aan teambuilding te doen? HADO is een fantastische manier om dat te doen, en Meta3D maakt dit nog leuker! Je kan met je club of je bedrijf op een laagdrempelige manier HADO spelen in Herent. Na het HADO spelen kun je genieten van een hapje en een drankje. Het is ook mogelijk wedstrijden die aan de gang zijn te volgen op de schermen die aanwezig zijn. Zo blijft iedereen betrokken en kun je altijd genieten van wat actie

1/3

HADO op eigen locatie

Wil je HADO op je eigen locatie spelen? Dat is mogelijk! Je kan een heus toernooi of een leuke ontspanningsnamiddag in jouw bedrijf of clublokaal organiseren. Lijkt dit je wat? Dan kun je contact met ons opnemen voor een vrijblijvende offerte. Wij organiseren daarna alles wat nodig is en zorgen voor het materiaal. 

Hado spelen op locatie

Wil je HADO spelen op een locatie naar jouw keuze? Dan kan dat! Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor je club of onderneming. Het enige wat jij hoeft te doen is een locatie bepalen. Wij zorgen ervoor dat alles dat je nodig hebt om HADO AR te spelen er is. Zo zorgen we ook voor AR brillen op maat gemaakt om het spel nog intensiever en meeslepender te maken. 

HADO trainen in Herent

Ben je op zoek naar een top faciliteit om HADO te trainen? Dan is Meta3D de place to be! Ons ruim virtual sport centrum, onze centrale ligging en de AR brillen op maat, maken Meta3D een unieke plek om HADO te trainen. Dankzij onze aantrekkelijke prijzen en steeds verder groeiende community is het mogelijk om altijd een oefenpotje te vinden tegen andere spelers. 

Hado menu

Wil je in een team spelen, dan ben je bij Meta3D op de juiste plek daarvoor. Het is mogelijk om hier met je eigen team te trainen of samen met onze community een team te starten

HADO Virtual Sport Centrum Vlaanderen. HADO Training en toernooien, voor clubs en bedrijven. train hier je Hado Team

Hado in België - en waar je hado nog meer kunt spelen.

Ga naar de Hado nieuws pagina, hier vindt u wat de nieuwskranten & online media over Hado Sport publiceren

De beste manier om HADO te leren is natuurlijk door het te gaan doen OF te kijken naar anderen hoe zij spelen en te leren van de HADO professionals die al sinds 2014 de sport beoefenen.

Wil je graag Hado Sport eens ervaren? dat kan in onze speciale HADO introductie aanbieding
samen met je vrienden of collega's hebben wij een speciale INTO HADO event voor jullie gemaakt.

Ga naar de Hado Academie pagina, hier vindt u alle informatie over Hado Augmented Reality "GET IN THE GAME"

Nog meer weten? kijk dan op ons hado blog.

Wie kan HADO spelen in Herent? 

Bij Meta3D is iedereen welkom om HADO te spelen. Ook al heb je het spelletje nog nooit gespeeld of heb je geen idee hoe het precies werkt. Eveneens spelers en teams die een goede plaats zoeken om zich voor te bereiden op het volgende toernooi kunnen hier komen trainen en oefenwedstrijden spelen. Ook mensen die niet vaak aan sport doen, op leeftijd zijn, of een lichamelijke beperking hebben kunnen hier op eigen tempo en niveau HADO spelen! 

Wil je met een grote groep komen spelen of wil je een eigen HADO toernooi organiseren? Dat is allemaal mogelijk! Heb je nog vragen over het spelen van HADO in Herent bij Meta3D of wat we voor jouw bedrijf of club kunnen doen? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je graag verder met al je vragen! 

Hado Informatie menu

Tildonksesteenweg 20

3020 HERENT

0490/444/895
Info@Meta3D.be

Hoofdkantoor

Event Locatie & Hado Arena

Pastorijstraat 5

3020 Veltem Beisem ( Vlak bij Leuven)

016/ 79 30 59

bottom of page