top of page

HADO in België bij Meta3D 

Ben je op zoek naar een plek om HADO te spelen in België?  De Virtual Sports faciliteiten van Meta3D zijn de beste in heel België en ideaal om kennis te maken met de sport of intens te trainen met je team. Dankzij onze gespecialiseerd AR Sport centrum, op maat gemaakte brillen en toffe community kun je altijd een onvergetelijk spelletje HADO spelen. 

Naast HADO hebben we uiteraard nog heel wat andere VR en AR belevingen die je kunt uitproberen. Na het spelen kun je ook genieten van een hapje en een drankje of wedstrijden meevolgen op het grote scherm! 

Je kan al HADO spelen voor slechts 15 euro per persoon! Ook voor grotere groepen zoals studentenclubs en bedrijven bieden we een fantastische HADO ervaring aan. Wil je HADO op jouw locatie spelen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan! 
 

Meta3D kun je vinden in de Pastorijstraat 5 te Herent. We zijn eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer dankzij de aanwezigheid van een treinstation op 6 minuten wandelen en een bushalte op 100 meter. Daarnaast zijn wij ook vlot te bereiken met de fiets of de wagen. 

Zin om HADO te komen spelen in de buurt van Leuven? Kijk hieronder voor onze scherpe tarieven! 

Maak kennis met HADO tijdens deze sessie waarin verschillende spelvarianten aan bod komen. Of ga verder met trainen en ontwikkel je HADO skills. GET IN THE GAME!

Klaar voor het echte werk? Na jullie HADO training nemen teams het onderling tegenelkaar op in een competitie. Een ware strijd voor de overwinning!

Als ijverige student kan je wel wat lichaamsbeweging gebruiken, zeker als dat kan met onze nieuwe groepsport Hado. Stel je eigen Hado-team samen met medestudenten en leef je volledig sportief uit in onze Hado Arena.

Kom met je vrienden en vriendinnen HADO spelen! Speciaal voor de jongste HADO fans! Voor kinderen in de leeftijd van 7 t/m 15 jaar. Ook perfect voor kinderfeesten!

De beste plek om HADO te spelen in België

HADO is aan een heuse opmars bezig! Als je het spel eens wil proberen in zijn volle glorie dan is Meta3D de beste plaats om HADO te spelen. Dankzij onze moderne faciliteiten en state of the art materiaal zoals op maat gemaakte helmen, kun je HADO spelen zoals het hoort gespeeld te worden

Heb je nog nooit HADO gespeeld of voel je je wat overweldigd? Geen zorgen, onze instructeurs helpen je graag verder om de regels en de technieken onder de knie te krijgen. Daarnaast hebben we ook een gezellige community die meer dan bereid is om je de kneepjes van het vak te leren en een gezellig potje te spelen. Je kan bij ons zo goed als elke dag van de week spelen tegen een aantrekkelijke prijs. Na de intensieve inspanning is er uiteraard de mogelijkheid om wat te drinken. 

Dankzij onze centrale ligging zijn wij ook heel eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer, de auto en de fiets. Zo kun je snel een potje spelen zonder dat je last hebt van file of verkeer. 

Heb je nog vragen over HADO spelen bij Meta3D? Neem gerust contact met ons op en wij helpen je graag met al je vragen! 
 

HADO in België spelen voor clubs en bedrijven

Wil je eens HADO spelen met een grote groep of een unieke teambuilding doen met je onderneming? Dan is dat mogelijk bij ons in Herent! Ons virtual sport centrum heeft alle voorzieningen om je groep vermaakt te houden. Naast HADO hebben we een hoop andere AR en VR ervaringen om te beleven en we hebben ook grote schermen waar iedereen kan meevolgen. 

Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid aan om op jouw locatie HADO te spelen. Stuur ons eenvoudigweg een bericht om een vrijblijvende offerte op maat aan te vragen! 

Heb je nog vragen over een HADO event te organiseren voor je bedrijf of club? Wij assisteren je graag.

Aangezien HADO steeds meer spelers heeft in België en bedrijven en clubs die eens een originele teambuilding willen uitproberen is het belangrijk om op tijd je plek te boeken. De plaatsen zijn beperkt, dus wacht niet te lang om te reserveren

HADO België: vaak gestelde vragen

Is Hado populair in België en de rest van de Benelux?

Ja, de AR sport wint steeds meer aan populariteit. De opmars van dit virtuele trefbal valt goed te vergelijken met paddel. Het aantal teams waar je het kunt tegenspelen en het aantal spelers op zoek naar een team neemt steeds verder toe. Nu is het perfecte moment om erbij te zijn als een van de eerste spelers! 

Kun je ook andere AR en VR sporten spelen bij Meta3D?

Ja, buiten HADO bieden we nog een aantal andere AR en VR belevenissen aan die je kunt proberen. Daardoor kun je altijd wel iets spelen waar je zin in hebt. Uiteraard hebben we ook minder intensieve ervaringen dan HADO die je kunt spelen. 

Waar kun je HADO nog meer spelen in België?

Er komen steeds meer Hado Arena's bij in België , je kun nu ook Hado gaan spelen in
Kortrijk en Kontich bij onze collega's van  Gamified

Ook kun je in steeds meer andere landen Hado Spelen

1/3

Hado menu

Is je onderneming van plan om een teambuilding te organiseren of wil je eens een gezellig bedrijfsuitje doen met je collega’s? Dan is HADO komen spelen bij Meta3D in Herent daar perfect voor! HADO is een soort trefbal die technologie en competitie feilloos combineert tot een interactieve en interessante sport. 

Wil je HADO in team spelen, dan ben je bij Meta3D op de juiste plek daarvoor. Het is mogelijk om hier met je eigen team te trainen of samen met onze community een team te starten

HADO Virtual Sport Centrum Vlaanderen. HADO Training en toernooien, voor clubs en bedrijven. train hier je Hado Team

Hado in België - en waar je hado nog meer kunt spelen.

Ga naar de Hado nieuws pagina, hier vindt u wat de nieuwskranten & online media over Hado Sport publiceren

De beste manier om HADO te leren is natuurlijk door het te gaan doen OF te kijken naar anderen hoe zij HADO spelen en te leren van de HADO professionals die al sinds 2014 de sport beoefenen.

Wil je graag Hado Sport eens ervaren? dat kan in onze speciale HADO introductie aanbieding
samen met je vrienden of collega's hebben wij een speciale INTO HADO event voor jullie gemaakt.

Ken je HADO al? Deze AR sport van Japans origine is een van de snelst groeiende sporten ter wereld

Ken je HADO al? Deze AR sport van Japans origine is een van de snelst groeiende sporten ter wereld

Hado Informatie menu

Tildonksesteenweg 20

3020 HERENT

0490/444/895
Info@Meta3D.be

Hoofdkantoor

Event Locatie & Hado Arena

Pastorijstraat 5

3020 Veltem Beisem ( Vlak bij Leuven)

016/ 79 30 59

bottom of page