top of page

HADO Bedrijfsuitje

Is je onderneming van plan om een teambuilding te organiseren of wil je eens een gezellig bedrijfsuitje doen met je collega’s? Dan is HADO komen spelen bij Meta3D in Herent daar perfect voor! HADO is een soort trefbal die technologie en competitie feilloos combineert tot een interactieve en interessante sport. 

Ook particulieren, studenten- en sportclubs zijn meer dan welkom om hier te HADO te komen spelen. Hieronder vind je onze scherpe tarieven voor teams en groepen.
 

Het is ook mogelijk om HADO op locatie te spelen! Wil je dat wij alles regelen en al het materiaal om op een plaats naar jouw keuze HADO te spelen, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Zin om HADO te komen spelen in de buurt van Leuven? Kijk hieronder voor onze scherpe tarieven! 

Maak kennis met HADO tijdens deze sessie waarin verschillende spelvarianten aan bod komen. Of ga verder met trainen en ontwikkel je HADO skills. GET IN THE GAME!

Klaar voor het echte werk? Na jullie HADO training nemen teams het onderling tegenelkaar op in een competitie. Een ware strijd voor de overwinning!

Als ijverige student kan je wel wat lichaamsbeweging gebruiken, zeker als dat kan met onze nieuwe groepsport Hado. Stel je eigen Hado-team samen met medestudenten en leef je volledig sportief uit in onze Hado Arena.

Kom met je vrienden en vriendinnen HADO spelen! Speciaal voor de jongste HADO fans! Voor kinderen in de leeftijd van 7 t/m 15 jaar. Ook perfect voor kinderfeesten!

Hoe werkt het HADO bedrijfsuitje?

Wanneer je een teambuilding organiseert of een leuke namiddag wilt hebben met de collega’s wil je dat alles goed geregeld is. Meta3D zorgt ervoor dat je HADO teambuilding perfect verloopt. Hier kun je lezen wat er allemaal in het bedrijfsuitje zit en waarom dit zo een goede keuze is om te doen met je collega’s. 

Leren hoe HADO werkt

Je kunt Meta3D vinden in de Pastorijstraat 5 te Herent. Dit is het grootste Virtual Sport Centrum in België. Dankzij onze centrale ligging kun je ons eenvoudig bereiken. Meta3D ligt op 100 meter van een bushalte en op wandelafstand van het station. Daarnaast zijn we ook eenvoudig te bereiken met wagen.

Wanneer je groep er is, dan beginnen we met een drankje en een introductie over hoe HADO in zijn werk gaat. Ook als je nog nooit HADO hebt gespeeld of geen idee hebt hoe het in zijn werk gaat, zul je zeker kunnen spelen na de heldere uitleg van onze instructeurs. 
 

1/3

HADO spelen met je bedrijf

Na de uitleg gaan we van start! De teams gaan tot 3 spelers en we zorgen ervoor dat deze teams gebalanceerd zijn om het zo leuk mogelijk te maken. Een spelletje HADO duurt niet lang, maar is erg intensief. Er worden een paar potjes gespeeld dus je kan het opnemen tegen meerdere teams of je eigen toernooi starten. Zorg ervoor dat je voldoende rust tijdens de sessies in, want HADO is intensiever dan gewoon gamen! Het is een fantastische combinatie tussen tech en sporten. 

Niemand hoeft zich te vervelen tijdens het spelen van HADO. In ons virtueel sport centrum bevinden zich meerdere schermen waar je wedstrijden kunt bekijken die dan aan de gang zijn. Zo blijft iedereen betrokken bij het spel. 

Op jouw locatie spelen.

Je kan ook HADO sport spelen op een locatie naar jouw keuze. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is een locatie kiezen. Wij zorgen ervoor dat al het materiaal in aanwezig is voor een onvergetelijke paar uren HADO sport. 

Heb je daar interesse in, of wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Dan is het mogelijk om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Wij beantwoorden graag al je vragen over HADO spelen op een locatie naar jouw keuze

Andere sporten in VR en AR

Uiteraard kun je ook andere VR en AR sporten spelen bij ons! We hebben meerdere sporten en VR ervaringen die je kunt uitproberen. Zo is het zelfs mogelijk om iets anders te spelen als HADO niets voor je is of je het even wat rustiger aan wilt doen. Uiteraard is dit volledig vrijblijvend en kun je gewoon HADO blijven spelen. 

Hado menu

Wil je HADO in team spelen, dan ben je bij Meta3D op de juiste plek daarvoor. Het is mogelijk om hier met je eigen team te trainen of samen met onze community een team te starten

HADO Virtual Sport Centrum Vlaanderen. HADO Training en toernooien, voor clubs en bedrijven. train hier je Hado Team

Hado in België - en waar je hado nog meer kunt spelen.

Ga naar de Hado nieuws pagina, hier vindt u wat de nieuwskranten & online media over Hado Sport publiceren

De beste manier om HADO te leren is natuurlijk door het te gaan doen OF te kijken naar anderen hoe zij HADO spelen en te leren van de HADO professionals die al sinds 2014 de sport beoefenen.

Wil je graag Hado Sport eens ervaren? dat kan in onze speciale HADO introductie aanbieding
samen met je vrienden of collega's hebben wij een speciale INTO HADO event voor jullie gemaakt.

Ga naar de Hado Academie pagina, hier vindt u alle informatie over Hado Augmented Reality

Afsluiter met een drankje

Nadat de HADO spelletjes zijn afgelopen, de winnaars bekend zijn en iedereen weer op adem is gekomen volgt er nog een drankje. Jij en je collega’s kunnen daar napraten over de spellen met een drankje naar keuze. Ook als je nog niet genoeg hebt van AR en VR kun je nog een paar belevenissen doen. Zo is er voor iedereen wel nog wat te doen voor het bedrijfsuitje erop zit. 

HADO op locatie

Het is ook mogelijk om deze AR sport te spelen op een locatie naar jouw keuze. Zo kun je als je daar de ruimte voor hebt een paar HADO spellen - of een toernooi -  organiseren op je bedrijf locatie. Zo hoeft niemand de verplaatsing te maken en kun je direct weer aan de slag met het werk. 

Lijkt dit je iets? Dan kun je vrijblijvend contact met ons opnemen om een offerte te krijgen. Wij zorgen ervoor dat al het materiaal aanwezig is en er een minimum aan logistiek en voorbereiding nodig is voor jouw bedrijf! 

Heb je nog vragen over het spelen van HADO of andere AR en VR ervaringen die je kunt beleven in ons virtual sport centrum? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je graag verder met al je vragen en problemen! 

Hado Informatie menu

Tildonksesteenweg 20

3020 HERENT

0490/444/895
Info@Meta3D.be

Hoofdkantoor

Event Locatie & Hado Arena

Pastorijstraat 5

3020 Veltem Beisem ( Vlak bij Leuven)

016/ 79 30 59

bottom of page