top of page

HADO AR

Altijd al eens Augmented Reality (AR) willen proberen? Ben je een fan van AR en VR en wil je een helemaal nieuwe ervaring beleven? Dan is HADO AR exact waar je naar op zoek bent! Deze sport die uit Japan is komen overwaaien is een intensieve en leuke teamsport waar jong en oud van kunnen genieten! 

Meta3D heeft het best uitgeruste Virtual Sport Centrum in België. We zelfs AR brillen op maat speciaal om HADO AR mee te spelen. Zo kun je optimaal van deze sport genieten en deze optimaal beleven. 
 

Heb je vragen over onze tarieven of wil je HADO AR op jouw locatie spelen? Neem dan nu contact met ons op en wij helpen je graag zo snel mogelijk vrijblijvend verder. 

Zin om HADO te komen spelen in de buurt van Leuven? Kijk hieronder voor onze scherpe tarieven! 

Maak kennis met HADO tijdens deze sessie waarin verschillende spelvarianten aan bod komen. Of ga verder met trainen en ontwikkel je HADO skills. GET IN THE GAME!

Klaar voor het echte werk? Na jullie HADO training nemen teams het onderling tegenelkaar op in een competitie. Een ware strijd voor de overwinning!

Als ijverige student kan je wel wat lichaamsbeweging gebruiken, zeker als dat kan met onze nieuwe groepsport Hado. Stel je eigen Hado-team samen met medestudenten en leef je volledig sportief uit in onze Hado Arena.

Kom met je vrienden en vriendinnen HADO spelen! Speciaal voor de jongste HADO fans! Voor kinderen in de leeftijd van 7 t/m 15 jaar. Ook perfect voor kinderfeesten!

Waar kun je HADO AR spelen

HADO kun je in principe overal spelen. Je hebt wel speciale AR brillen nodig om dit spel te spelen en voldoende ruimte voor je team. Bij Meta3D kun je naar hartenlust HADO spelen zonder dat je iets meer hoeft te doen. Wij zorgen voor alle faciliteiten zodat je HADO AR kunt spelen op welk niveau je ook zit. 

HADO AR is een intense sport die het leukste is als je alle faciliteiten voorhanden hebt. Doordat wij een steeds verder groeiende community hebben, is het ook makkelijk om een spelletje te spelen tegen andere liefhebbers of zelfs toernooien te organiseren.

Het is ook mogelijk om naar ons te komen om HADO te spelen en het via het internet op te nemen tegen teams overal ter wereld. Op die manier kun je je vaardigheden nog verder aanscherpen en onvergetelijke wedstrijden spelen.

Meta3D bevindt zich in Herent. Wij liggen dus bijzonder dicht gelegen bij Leuven en Mechelen. Op nog geen 100 meter van ons voordeur bevindt zich een bushalte en er is een station op wandelafstand. Uiteraard kun je ons ook vlot bereiken met de wagen of de fiets. 
 

Hado AR spelen met sport- of studentenclub

Wil je met je studenten- of sportclub eens iets anders doen dan paddel of gaan lopen? HADO AR is de perfecte sport voor mensen die graag tech en competitie combineren met elkaar. Je kan deze virtuele sport zo intens maken als je zelf wilt. 

Ongeacht of je graag je conditie wilt verbeteren, een hechter team wil worden of gewoon wat plezier wilt maken HADO HR is ideaal. Je kan met een grote groep in ons virtual sport centrum komen spelen en je eigen toernooi organiseren als je daar zin in hebt. We hebben ook grote schermen waar je kunt meevolgen met wedstrijden die je club dan aan het spelen.
 

1/3

HADO AR spelen met bedrijf of organisatie

HADO AR is de ideale manier om van collega’s een team te maken. Dankzij het snelle verloop van spellen kun je heel wat collega’s met elkaar laten spelen in verschillende teams. Hierdoor kun je op een effectieve manier aan teambuilding doen en van vreemden op de werkvloer vrienden maken. 

 

Je kan nadien ook napraten over de wedstrijd met een drankje of op een groot scherm kijken hoe wedstrijden die aan de gang zijn verlopen. Kortom, HADO AR is een originele en effectieve manier om sport te doen met een grote diverse groep

Hado spelen op locatie

Wil je HADO spelen op een locatie naar jouw keuze? Dan kan dat! Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor je club of onderneming. Het enige wat jij hoeft te doen is een locatie bepalen. Wij zorgen ervoor dat alles dat je nodig hebt om HADO AR te spelen er is. Zo zorgen we ook voor AR brillen op maat gemaakt om het spel nog intensiever en meeslepender te maken. 

Andere virtuele sporten naast HADO

Wil je eens wat anders dan HADO spelen of wil je eens echte immersieve VR ervaringen beleven? Ook dat kun je doen bij Meta3D! Ons virtuele sport centrum is uitgerust met heel wat verschillende games en belevenissen voor jou en je vrienden om te proberen. 

Nog vragen over HADO AR of over de andere sporten en belevenissen die we bij Meta3D in Herent, nabij Leuven aanbieden? Laat het ons weten en we helpen je graag verder met al je vragen. 

Hado menu

Wil je in een team spelen, dan ben je bij Meta3D op de juiste plek daarvoor. Het is mogelijk om hier met je eigen team te trainen of samen met onze community een team te starten

HADO Virtual Sport Centrum Vlaanderen. HADO Training en toernooien, voor clubs en bedrijven. train hier je Hado Team

Hado in België - en waar je hado nog meer kunt spelen.

Ga naar de Hado nieuws pagina, hier vindt u wat de nieuwskranten & online media over Hado Sport publiceren

De beste manier om HADO te leren is natuurlijk door het te gaan doen OF te kijken naar anderen hoe zij spelen en te leren van de HADO professionals die al sinds 2014 de sport beoefenen.

Wil je graag Hado Sport eens ervaren? dat kan in onze speciale HADO introductie aanbieding
samen met je vrienden of collega's hebben wij een speciale INTO HADO event voor jullie gemaakt.

Ga naar de Hado Academie pagina, hier vindt u alle informatie over Hado Augmented Reality "GET IN THE GAME"

Nog meer weten? kijk dan op ons hado blog.

Hado Informatie menu

Tildonksesteenweg 20

3020 HERENT

0490/444/895
Info@Meta3D.be

Hoofdkantoor

Event Locatie & Hado Arena

Pastorijstraat 5

3020 Veltem Beisem ( Vlak bij Leuven)

016/ 79 30 59

bottom of page