top of page
Menu
hado Reserveren online.jpg

HADO academie

Hier gaan wij jou leren wat Hado Sport allemaal inhoudt. Op het eerste gezicht lijkt het een vrij simpel spel, maar naarmate je er meer van begrijpt en weet, gaat er een compleet nieuwe wereld voor je open wat tactiek en vooral inzicht betreft! je zult niet alleen super lenig mogen gaan worden maar ook je inzicht zal op scherp gesteld worden om te kunnen winnen tegen een ervaren Hado speler, laat staan de HADO masters van deze wereld :)

Ben jij er klaar voor? heb jij  de skills om een Hado Master te worden? Onze Hado trainers gaan hun best doen om je voor te bereiden op de komende HADO kampioenschappen Dat staat in ieder geval vast. we zullen niks van onze Hado kennis achter houden om je voor te bereiden op de Hado wedstrijden waaraan je kan deelnemen als je onze trainingen hebt doorstaan... In het kort, welkom in de nieuwe HADO wereld, ga jij de uitdaging aan?
 

Voor je gaat beginnen, de geschiedenis van hado (hadoken) 

De geboorte van de HADOKEN & street fighter;
Hoe het allemaal begon. Hado is ontstaan vanuit een game "Street fighter" in 1987. Street Fighter is gemaakt door Takashi Nishiyama. hij liet zich inspireren door Bruce Lee's vechtsportfilm "Enter the Dragon" uit 1973. Street Fighter isop dezelfde manier gecentreerd rond een internationaal vechttoernooi, waarbij elk personage een unieke combinatie van etniciteit, nationaliteit en vechtstijl heeft. Nishiyama werd ook geïnspireerd door populaire Japanse shōnen-manga en anime, waaronder een energieaanval genaamd Hadouho (letterlijk de "Wave Motion Gun") uit de anime-serie "Space Battleship" Yamato uit de jaren 70 als de oorsprong van de Hadouken-beweging. De titel van het spel is vernoemd naar Sonny Chiba's The Street Fighter (1974).)

“Hado begon als kinderdroom van de Japanner Hiroshi Fukuda, een fervente Street Fighter-speler”

Hiroshi Fukuda, (oprichter en CEO van meleap Inc. Het bedrijf wat HADO heeft ontwikkeld) droomde ervan hadoken te gooien zoals in strips en op tv. Deze passie brandde van binnen totdat HADO in 2014 als sport werd gerealiseerd. sindsdien raken steeds meer mensen geïnspireerd om zich uit te leven in deze geweldige nieuwe Teamsport en kan je Hado spelen in 39 landen over de hele wereld. 

HADO: JAPAN The Energy of Life
Hado is een Japans woord dat "golf" of "bewegen" betekent, maar de officiële definitie van Hado, zoals gebruikt door Dr. Emoto , is: "het intrinsieke trillingspatroon op atomair niveau in alle materie. De kleinste eenheid van energie. De basis is de energie van het menselijk bewustzijn." Bij Hado wordt deze energie gebruikt om de HADOKEN bal te maken en te laten groeien. Je moet die energie dus eerst verzamelen door je arm in de juiste positie te houden.

Japanse sport in België
Als je echt goed bent in handbal-achtige sporten, kun je zelfs deelnemen aan HADO wedstrijden. Er is een Europa Cup dit jaar in Zuid-Frankrijk en een World Cup in Tokio.
U kunt nu ook in België oefenen. Je kan HADO spelen met een groep van 2 tot 6 spelers of je aanmelden voor een cursus/training onder begeleiding van onze Hado trainers.

Robin van Meta3D.be
“Het is mooi om te zien hoe positief de reacties op HADO in België zijn. Ons doel is om banen over het hele land uit te rollen en nationale wedstrijden te organiseren”, zegt Robin Waslander, medeoprichter van Meta3D BV.

Hado menu

Is je onderneming van plan om een teambuilding te organiseren of wil je eens een gezellig bedrijfsuitje doen met je collega’s? Dan is HADO komen spelen bij Meta3D in Herent daar perfect voor! HADO is een soort trefbal die technologie en competitie feilloos combineert tot een interactieve en interessante sport. 

Wil je HADO in team spelen, dan ben je bij Meta3D op de juiste plek daarvoor. Het is mogelijk om hier met je eigen team te trainen of samen met onze community een team te starten

HADO Virtual Sport Centrum Vlaanderen. HADO Training en toernooien, voor clubs en bedrijven. train hier je Hado Team

Hado in België - en waar je hado nog meer kunt spelen.

Ga naar de Hado nieuws pagina, hier vindt u wat de nieuwskranten & online media over Hado Sport publiceren

De beste manier om HADO te leren is natuurlijk door het te gaan doen OF te kijken naar anderen hoe zij HADO spelen en te leren van de HADO professionals die al sinds 2014 de sport beoefenen.

Wil je graag Hado Sport eens ervaren? dat kan in onze speciale HADO introductie aanbieding
samen met je vrienden of collega's hebben wij een speciale INTO HADO event voor jullie gemaakt.

Ken je HADO al? Deze AR sport van Japans origine is een van de snelst groeiende sporten ter wereld

Ken je HADO al? Deze AR sport van Japans origine is een van de snelst groeiende sporten ter wereld

Hado Informatie menu

Tildonksesteenweg 20

3020 HERENT

0490/444/895
Info@Meta3D.be

Hoofdkantoor

Event Locatie & Hado Arena

Pastorijstraat 5

3020 Veltem Beisem ( Vlak bij Leuven)

016/ 79 30 59

bottom of page