Meta3D VR Game aanbod

De beste VR-games voor 2022
Reis naar andere werelden en verlies jezelf in de beste actie-, arcade-, verkennings-, simulatie- 
en sport-VR-games voor de HTC Focus3, Oculus Quest 2, PlayStation VR, Valve Index en Windows Mixed Reality-platforms.

 

Het idee van virtual reality (VR) is niet nieuw, maar toen het genre voor het eerst aan populariteit won, waren de entertainmentopties schaars. Dankzij de release van krachtige en betaalbare VR-headsets en de opkomst van veel VR indie game ontwikkelaars die nu momenteel aan originele VR-titels en  oude game's weer een nieuw VR leven inblazen. Zijn er tegenwoordig geweldige VR-games beschikbaar voor spelers om te verkennen.

Ook de opkomst van de Metaverse heeft hier een handje in geholpen natuurlijk en in onze verzameling van VR-ervaringen & Games zitten een paar geweldige nieuwe vr spellen die je gezien moet hebben. Natuurlijk proberen wij onze VR game aanbod ook regelmatig te voor zien van nieuwe Virtual reality media dus kom gerust regelmatig langs om te kijken weleke nieuwe vr-games we nu weer voor jullie hebben klaar gezet.

Nieuw Meta3D-Café elke Woensdagavond van 19u tot 23u!

Ben jij een gamer?

Game je graag? Of ben je goed in een bepaalde game? Dit hoeft natuurlijk geen VR-game te zijn. Geen zorgen we hebben het over gaming in het algemeen. Het is ons namelijk opgevallen dat er verbazend goede gamers zijn in onze buurt :).

Zoek jij een Comunity?

Meta3D is ontstaan uit Game-fanaten die niet alleen dagelijks met Game design bezig zijn, maar ook in het verleden al grote LAN-Party's organiseerden.
(sinds 1998.)

Tegenwoordig met supersnel internet zijn er nauwelijks nog "old school LAN-party's"  maar daar zijn E-sports events voor in de plaats gekomen ;)

Toch gaan er steeds meer stemmen op om de "old school" Lanparty events terug te laten komen. lijkt je dat leuk? ja ons ook! Kom eens langs in ons MetaversCafé op Woensdag avond 

#MetaversCafé

Wat wij hier allemaal gaan doen blijft nog even een verrassing!! Maar als je een beetje nieuwsgierig bent geworden, raden wij je sterk aan om lid te worden van de Meta3D site. 

Je bent natuurlijk van harte welkom in ons
MetaverseCafé.
Geopend elke Woensdagavond vanaf 19u tot 23u.
Meta3d Pastorijstraat 5, 3020 Herent (vlak naast leuven)
Van gamers voor gamers.

VR Arcade

De leukste leukste VR games speciaal voor u

Aanbevolen

VR arcade 60

30

Je weet wat het is en ook wat je graag doet!
Dan is een uurtje voor jou en je vrienden ideaal.

VR arcade 30

15/

Speciaal voor de menen die VR gewoon eens willen proberen en te ervaren hoe het nou is om in VR te vertoeven, zijn de 30 minuten optie.

VR arcade 90

45

Je hebt al vaker in VR gestaan en je bent toe aan games die langer dan een paar uurtjes duren. Je wilt natuurlijk ook je eigen save game zodat je de volgende keer gewoon kan verder gaan waar je gebleven was.