top of page
Menu
De oude melkfabriek in Herent

Dat daar steeds meer te beleven is zal nog niet iedereen zijn opgevallen. Dus mogen wij dat ook een beetje onder de aandacht brengen.
 De oude melk fabriek Vitalac is namelijk behoorlijk aan het ontwikkelen naar een geweldige locatie waar altijd wat te doen is voor jong en oud.
van Zomerbar, feest zalen,  BBQ workshops, Virtual Reality, Paintball, Sport en nog veel meer.

Scroll eens naar beneden om kennis te maken van onze steeds groter groeiende club van geweldige ondernemers die een plekje hebben gevonden in de oude melkfabriek, in Herent.

#MetaverseCafé elke donderdag

Elke donderdag ben je welkom in ons MetaverseCafe waar wij je onderdompelen in de nieuwste en vooral interessante onderwerpen die met Virtual Reality en de Metaverse te maken hebben.
Vergeet niet onze Event-Agenda te checken

Bar Vital
Zomer & Winter bar

Zwoele zomeravonden, ontmoetingen en samen mooie momenten beleven.... Haal het vakantiegevoel naar boven en kom samen met vrienden en familie naar onze gezellige zomerbar op het binnenplein van Bar Vital.
U zoekt zelf een locatie voor
Uw event of party?
Neem dan gerust contact op met ons wij helpen u graag verder met uw bedrijfsfeest of event.

 

Paintball Leuven biedt een unieke paintball ervaring in de oude melkfabrieken van Vitalac.
Wil je bijvoorbeeld Paintball spelen op je bedrijf-feest of teambuilding, maar een gedeelte van je collega's wil liever een "Virtual Reality uitdaging" dan is dat natuurlijk ook mogelijk. 
Nu ook voor kinderen! (speciale mini paintballs)

No-nonsense totaalconcept rond make-up, stijl en verzorging. Persoonlijk advies, natuurlijke producten en workshops om jezelf te zijn op een FERMidabele manier.

Een BBQ koop je niet om een BBQ te kopen. Je wilt fantastische gerechten gaan maken. Experimenteren. Nieuwe technieken ontdekken. Lekker tafelen met vrienden en familie. Dat snappen wij. Wij helpen je daarmee en zien de aankoop van een BBQ of accessoire - waar we je uiteraard heel goed mee kunnen helpen - slechts als middel om het doel te bereiken. Het doel is smaakvolle gerechten bereiden en deze steeds een stukje beter maken.

Professionele trainers, plezante mensen en goede muziek: bij Vital Fit is elke training een feestje! Kom mee werken aan je fysieke & mentale fitheid en geef je sociaal leven een boost met de groepslessen van Vital fit. Voor elk niveau van beginner tot fanatiekeling is er een fitness les dat jou zal aanspreken. Samen ongedwongen sporten in groep, op een leuke setting. met onze professionals werken aan jouw conditie. … plezier maken en tegelijkertijd jouw gezondheid verbeteren. … deelnemen aan de groepslessen. … ter plaatse of online, … als is in jong, oud, groot, klein, dun, plus size ….. … blijven we fit. … dat is waar VITAL FIT voor staat

Bij Fonda kan je terecht voor kwalitatieve sportlessen. In onze kleine studio geven we enkel les met topcoaches. We bieden lessen aan in kleine groepen om er zeker van te zijn dat we je goed kunnen begeleiden. Coach Céline Janssens in gespecialiseerd in pre- en postnatale trainingen en geeft hierin zowel groepslessen als personal training. Wil jij veilig sporten tijdens en ook na je zwangerschap dan is er maar één adres. Ze werkte daarnaast een online zwangerschapsprogramma 'Fit, happy & zwanger' uit en een online postpartumprogramma 'Fit, happy & mama'. Train je liever online omdat je te ver woont? Bekijk de website voor alle opties en online programma's. Onze groepslessen: bootcamp, core, boxfit, yoga, supermom, babyyoga.

Het maken van goede headshots is een vak op zichzelf en ontstaat alleen in samenwerking met een getrainde fotograaf die juist daar de aandacht legt. Door de klant te begeleiden naar een houding en een look die spontaan, vertrouwd en sympathiek uitstraalt.​"Ons doel is dat beeld te maken dat iemand aanspreekt om contact met jou op te nemen of te gaan samenwerken." Hierin zijn wij juist gespecialiseerd, wij maken graag samen met u die perfecte Headshot

virtual tour creator

virtual tour creator
We maken premium 360° virtuele tours gebaseerd op hoge resolutie fotografie en video. Een virtuele wereld of een mix van beide voor jouw bedrijf, zaak, immo, vakantieverblijven...
 

"SOON" openen wij onze eerste HADO Arena!
AR-sport voor jong en oud

Check onze nieuwe HADO informatie pagina! of kom langs op onze eerst volgende Hado demonstratie avond in ons MetaverseCafé