top of page

Een studio in Virtual Reality ontwikkeling

Meta3d, hét Virtual Reality Experience Centre. Meta3D is een startend bedrijf met, vooralsnog, een klein kernteam en gevestigd in de oude melkfabriek Vitalac te Herent. Een bedrijf zonder sterke hiërarchie en met veel werkplezier. Daarom noemen wij onze 10 medewerkers Hero's.

Meta3D-VR_ In onze Virtual reality arcade kunnen bezoekers kennismaken met de wonderlijke wereld van VR en de Metaverse met 350 m2 aan games en VR ervaringen die je met én tegen elkaar speelt in een virtuele wereld. Wij bieden voor ieder wat wils. Dus voor jong en oud, ervaren VR-gamers en beginners, zakelijk of privé.

#MetaverseCafé Hier kunnen bezoekers kennismaken met de wonderlijke wereld van Virtual Reality en de Metaverse met 350 m2 aan games en VR ervaringen die je met én tegen elkaar speelt in een virtuele wereld. Voor jong en oud, ervaren VR-gamers en beginners, zakelijk of privé.
Elke donderdagavond is speciaal voor de Metaverse community. Op deze avond van 19u tot 23u organiseren wij events die als rode draad een connectie hebben met het thema Metaverse. Cheque onze eventagenda 
Het MetaverseCafé heeft vele thema / event avonden op de planning staan zoals:


#Meetups_ De meetups zijn bedoeld voor gasten die graag gezellig samen willen komen om kennis en ervaringen te delen en vooral van elkaar te leren waarbij de Metaverse als onderwerp centraal staat. Dat dat een zeer breed onderwerp is gaat je snel duidelijk worden.

#TechShow_ Niet alleen van onze eigen software & media producties, maar natuurlijk ook van collega's in het vak.
U wilt zelf een nieuw product komen voorstellen? neem dan gerust contact met ons op.

#BetaTests_ Onze Beta test avonden zijn bedoeld om nieuwe applicaties of VR ervaringen te testen. Als bezoeker krijg je dan ook de nieuwste games of zelfs hardware te zien waar jij onder begeleiding van onze Hero's zelf ook mee kan testen.

#Live streams_ Live streams met publiek. Wil je aanwezig zijn bij een live show of deelnemen aan het creëren daarvan? Hou onze online agenda in de gaten of neem even contact op.

Meta3D maakt Virtual tours voor ondernemers en bedrijven. Met de nieuwste technieken  wordt het hiermee mogelijk uw bedrijf remote te bezoeken. Kijk voor meer informatie eens op onze 360graden pagina

Meta3d ontwikkelt zelf ook Virtual Reality applicaties voor zowel onze eigen VR Arcade als ook voor andere bedrijven .

#Meta3D

De metaverse is een immersieve digitale  beleving, alsof je zelf in een game of een virtuele wereld zit. De term wordt toegeschreven aan auteur Neal Stephenson, die “metaverse” voor het eerst gebruikte in zijn sciencefictionboek Snow Crash.

“Het is een virtuele omgeving waar je aanwezig kunt zijn met mensen in digitale ruimtes”.

#MetaverseCafé staat voor je eerste kennismaking met deze revolutie.

#Metaverse

De beste manier om te leren is door te doen of nog beter door te spelen. Is het je al opgevallen? Geef een kind een Ipad en binnen een week zijn ze het ding meester. Spelenderwijs zijn ze volledig vertrouwd geraakt met de nieuwe technologie. Virtual Reality is ook zo’n nieuwe technologie die volgens ons het beste aangeleerd kan worden door te doen en door te spelen, helemaal door dit te doen met je collega’s of vrienden.  De eerste stapjes in VR zijn namelijk nogal groot.

Kom jij samen met je collega’s kennismaken met Meta3D? Wij hebben een aantal leuke Teambuilding opties voor jullie klaarstaan.

Of kom je langs met je vrienden of familie, vanaf 8 tot 107 jaar ben je harte welkom. Ons personeel kan je een op maat gemaakte VR beleving aanbieden die bij uw leeftijd of ervaring past.

#Leren door te spelen

#Join the Virtual Reality Revolution

Met een geweldig team (onze Hero's) bouwen wij mee aan de Metaverse. Lijkt het je leuk om in deze nieuwe wereld en dit team mee te werken, twijfel dan niet langer en kom gewoon eens langs tijdens onze openingsuren of kijk even tussen onze openstaande vacatures.

Abstract Surface

#Missie

De Metaverse groeit ongelooflijk snel en Meta3d staat daar midden in. Wij zien het als onze missie u daar kennis mee te laten maken

 

3D Design afdeling

VR applicatie ontwikkeling 

Ons kantoor voor VR en 3D ontwikkeling is alweer te klein, deze gaat snel verhuizen naar onze nieuwe grotere ruimte  op onze locatie :)

Foto / Film productie studio

Headshots.be

Onze opnamestudio bevindt zich op dezelfde locatie, en is met trots al 3 jaar in productie. 

MoCap opname Studio

MoCap animation studio 

wij nemen niet alleen animaties voor ons eigen gebruik op maar, leveren ook aan de game industrie 

Live stream Studio

Livestream Studio

De Live stream studio ligt tegen onze VR arcade aan. deze is nog in ontwikkeling, maar daar zult u snel meer over horen

Drone Video & Fotografie

Drone video en Fotografie

Onze drones worden gebruikt in de productie voor immo en andere bedrijven in de vastgoed sector. en natuurlijk voor al het andere creatieve werk waar wij ons mee bezig houden.  

360 graden fotografie / video

Complete 360 tours 

Of het nu gaat om een huis of  een compleet domein, wij hebben de kennis en de camera's om uw virtual tour te maken .

green screen / virtual production studio

Virtual studio 

De Green screens gebruiken wij bij onze Virtual studio producties voor zowel interviews als complete video producties. 

HADO sport training centrum

HADO is een Techno Sport:
‘s Werelds eerste ervaring die sport & gaming combineert
met augmented Reality (AR)

Abstract Surface

#Teamplayer?

Samen werken in een super creatief team. Wij zoeken geen mensen wij zoeken Hero's! Of je bent op zoek naar een stageplek in de VR of multimedia sector? Kom gerust langs. Wie weet hebben wij wel de werkplek van je dromen beschikbaar :) 

#BUILD THE FUTURE

PARTNER WITH US

#Meta3D Expect More Creativity

Hado Informatie menu

Tildonksesteenweg 20

3020 HERENT

0490/444/895
Info@Meta3D.be

Hoofdkantoor

Event Locatie & Hado Arena

Pastorijstraat 5

3020 Veltem Beisem ( Vlak bij Leuven)

016/ 79 30 59

bottom of page